pembeayakkabilikiz Mixleydi çorba,patates yemeği,pilav,salata 😃 çorba ve patates yemeğini yaptım pilavıda akşama doğru yapacağım 😃
forumgurmesi Bugün misafirliğe gidiyoruz Allah’ıma bin şükür bugünlük bu dertten beni azad ettiği için.😂🤗
prensvemom Tarhana çorbası Ispanak yemeği veya kavurması karasızım o konuda Çoban salata, adam olana yeter de artar bile 🤣 Tabi ki küçük bey izin verirse olacak 🥰
reri suhedaaaaa yaaa kim ne yapacak fikir olsun diye bakarken anımı güzelleştirmen😀😀😀😀süper ya sinirliyken öyle maalesef
alinmom alinmom uzuuun düşüncelerden sonra menümü belirledim 😀 Mercimek çorbası Ballı acılı kanat Pilav Salata
uuuuuuu Mixleydi eşim nöbette bende diyetteyim kendime köfte salata yapacağım oğluma da makarna köfte
ikibaloglanannesi Mixleydi Bugün cumartesi olduğu için her zaman ki gibi menü eşimden🤍 Et sote yapacağını söylemişti bulgur pilavı eşliğinde. Yanında da salata 🥗 ve karpuz 🍉
kirazmevsimi_ Mixleydi bugün mutfak kapalı 😀 temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan🤦♀️ eşime dedim bugün bebegimin yemeği var bize mutfak kapalı artık dışardan ne yersek yada anneme gideriz bakalım 😀