Papatya-eylul88 Kızlar nasil oynuyorlar?kendileri bilip atabiliyormu mesela yıldızı yıldiza? Daireyi daireye? Siz mi gosteriyorsunuz o sekildemi atiyorlar?
MamaUygarVibes Papatya-eylul88 her çocuk aynı mı bilemiyorum ama benim oğlum şekilleri falan biliyordu , atıyordu
pantenkelebek Papatya-eylul88 18 aylık henüz tam yerlerini bilemiyor ben gösteriyorum bak bunlar aynı aynısı olanlara takicaz falan diye işine gelirse yapıyor gelmezse yapmıyor
cikolatahurma Papatya-eylul88 biz birlikte oynuyoruz atabilince çok eğleniyor ogrettikce yapıyor şimdi abisi biliyor diye kendince öğretiyor😄
birprensannesi41 pantenkelebek kuzum eninde sonunda yaparlar bak ben 9. aydan beri gösteriyorum arada yapabiliyo hergun 2-3 kez atiyoruz bultak cok sıkmadan göster
nadidelifora Papatya-eylul88 önce bebeğin “aynısı” kavramını öğrenmesi gerek. Bunun için bebeğim konuşuyor kitabı bizde çok etkili oldu. Eleştirmeyi öğrenince bul tak da yapabilir. 19. Ayından sonra yıldız beşgen kare ayırt edip aynısını bul oraya at diyerek teşvik ettim. Şuan 21.5 aylik yapabiliyor🌸
sibeldogu Papatya-eylul88 21 aylık oğlum 11. 12. ayından. Beri gösteriyorum yapmıyor daha farklı oynamayı seviyor o tarz oyuncaklarla