Gokce320 Oğluma kıyafet bulamadım siz neler yaptınız veya yapacaksınız çok az bir zaman kaldı daha hiç birşey hazır değil fotoğraf olarak atabilir misiniz neler yaptınız neyi nerden aldınız konsept olarak ne düşündünüz yardımcı olabilir misiniz☺️🙏
momas Gokce320 bizim daha 2.5 ayımız var ama ben önceden herşeyi planladım. Sitenin bahçesinde yapıcaz. Pastası 8 kişilik fiyatta aldım Kutulara cips falan koyacağım Keklerin üstüne canvadan oğlumun suratını çıkartıcaz böyle üstlerine batırıcam😂😂 Ayrıca tabi sarma börek kurabiye kısır gibi şeyler de olacak
zeynepyusufaslan Gokce320 https://ty.gl/xsgyjm818x7tl şu takımı aldım ben fazla konsept işinden anlamam balon zinciri aldım 65li balon afiş bastıracağım eğer maliyetli olmazsa olurda da uçan balon vs ile süsleyeceğim eşim üşenmez yaparsa canvadan bebiş kafalı süslerden yapacağım gerisi de kayınvalidem ve görümcemin maharetleri😅😅😅
Gokce320 momas bizim 1 ay kaldı artık bir an önce herşeyi ayarlayıp almam lazım çok beğendim o yüzleri bende görüyordum ama nerden yaptıracağımızı bulamamıştım teşekkür ederim bana da fikir oldu 🥰🥰☺️
momas kuzeyselin valla canım eşim yapmış ben bilmiyorum ama instaya yazarsanız oradan bulursunuz videolar var
Gokce320 zeynepyusufaslan kayınvalidem daha çocuğuma bir çorap almışlığı yok hamileliğimden beri bana da çocuğuma da aynı şekilde bir kek çorba bile yapıp getirmedi yüzsüz gibi bir de arada geliyo işte bomboş biraz sevip gidiyo herşeye annem koşturuyo herşeyi alırlar yaparlar evime de bana da çocuğuma da maddi manevi yardımcı oluyolar Allah razı olsun bende o yüzden bir kaç balon alırım kendi kendimize annemle süsleriz diye düşündüm ailecek kutlarız büyük ihtimalle teşekkür ederim bu arada 🙏🥰🥰