Oglusum5357 Ay artik tahammulum sabrım kalmıyor günde 2 kez sdece 30 dakika uyurmu bi bebek bn sabretmekten yoruldum oğlum hala bana ve kendine bu eziyeti etmekten yorulmadi, uyku sorunumuzu bi cok kışı biliyordur burdaki bitik postlarimdan😥😥
Seherronya Oglusum5357 aynıyız dakikayı şaşmaz 30. Dakika veya 40. Dakikada uyanır bi gece ıykularımız düzenliydi 5.ay atağı ile oda alt üst oldu artık geceleri kaç kere kalktığını sayamıyorum :(
cglyn9 Oglusum5357 kaç aylık bebeğiniz? 30-45 dk arası bebekler uyku döngüsüne giriyorlar. Yani derin uykudan çıkıp daha hafif bir uykuya geçiş yapıyorlar. Normalde uyumayı bilen bir bebek tekrar derin uykuya geçebilir ama bebekler destekle uyudukları için o esnada alıştıkları desteği bulamadıklarında uyanıyorlar. Sebebi tamamen destekli uyutma 🙄
Hilalalp Oglusum5357 ay gerçekten ayrıyız 6 ay 4 günlük oğlum gündüz sadece yarim saat yarim saat uyuyor çıldırıcam bende
Tgcs Seherronya kaç aylıksınız? Bizde 5çay atagındayıznuyutmak ayrı dert gece kalkmaları ayrı cok yoruldum 😔
Seherronya cglyn9 benim bebeğim sallamadan desteksizde uyıyo ama yine aynı şekilde kalkıyo bi türlü uzatamadık saatleri
kubraserra cglyn9 yani ayakta sallamak gibi mi peki ne yapmalıyız ben de çok muzdaribim bu konudan 🤦🏼♀️
Merveakyzef 9 ay 20 günlük kızım var gece uykuları maalesef yok bende cok yoruldum sabaha kadar besik sallıyorum sabah saat 8:30da mutlaka uyanir hic şaşmaz bende dayanamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Oglusum5357 Merveakyzef valla kendilerinide bizide cok yoruyorlar en cokda onlr icin üzülüyorum huzurlari olmuyor 😔😔
Cansuomer Oglusum5357 benim de oğlum aynıydı kurulu saat gibi yarım saatte bir uyanıyordu şu an 8 aylık 7. Aydan sonra kendi kendine uzamaya başladı 1 veya 1 bucuk saat uyuyor tabi kımıldanınca sallıyorum arada hamak beşikte tekrar dalıyor
Seherronya cglyn9 ilk başta ninni söylüyorum sakinleşiyo sonra ben gdiyorum o gözleri açık sağa sola bakıp dalıyo
Seherronya cglyn9 ilk doğduğundan beri memede uyumamıştı hiç tabi o zamanlar fazla hareket etmediği için kolayca dalıyodu 3. Ayda bozuldu kaynanam gelmişti o ara sallamaya alıştırdı gidince ben tekrar alıştırdım bu şekilde uyutmaya ama bu ara yine bozuldu ataktan mı dişten mi bilmiyorum şuan sallayarakta uyusa kendi kendinede uyusa 30 veya 40 dakikada kalkıyo bu erken uyanmalara çözüm bulamıyorum :(