zeynepkuzey61 Kızlar 3 aylık bebişim var mustela kullanıyorum. Simdi şampuan alacağım. Güzel köpürten, göz yakmayan, doğal içerikli hangisini almalıyım.
nnoktaa zeynepkuzey61 mustela ve ecowell kullandım dönüşümlü olarak. İkisinin de içeriği temiz. Ecowell kesinlikle göz yakmıyor kendi yüzümde denedim 😅
livanurvealpinannesi61 zeynepkuzey61 hiç biri ıva natura kullanıyorum ben memnunum içeriği doğal Güzel köpürüyor
ayisit zeynepkuzey61 3 ünü de kullandım incia çok köpürmüyor ama temiz içerikli mustela tam temiz içerikli değil şu an hala ecowell kullanıyorum saçlarını güzel uzattığını düşünüyorum ve kokusu da güzel.
livanurvealpinannesi61 nnoktaa mustela da peg maddesi var içeriği temiz değil peg maddesi kimyasal bir maddedir ecowell kullandım ama aşırı göz yaktı bizde beğenmedim ben hiç
nnoktaa livanurvealpinannesi61 evet şimdi baktım mustela da peg varmış. Bu zamana kadar normalde içerik okurum dikkatimden kaçmış. Ancak ecowell de göz yakmaya dediğim gibi hiç şahit olmadım.
livanurvealpinannesi61 nnoktaa bilmiyorum ben iki kutu almıştım ikisi çocuğum var ikisi de gözümü yaktı dedi şampuan değiştim gözüm yanıyor demiyorlar artık Instagram ve internet yorumlarına baktım çoğu kişi göz yakıyor demiş kişiden kişiye değişiyorsa bilmiyorum canım
pembelianne_ mustela kullaniyorduk bebegimin vucudunda saç derisinde kuruluk var doktorumuz mustelanin bazi bebeklerde kuruluk yaptigini soyledi sivenoya gectik daha dun
zirkka Canım aldın mı bilmiyorum ama ecowell kullanıyorum ben çok memnunum görmüşken yazayım dedim içerik bakımından en temizi o bence
tuttioz Güneş kremini 6. aydan sonra kullanmak lazım sinek kovucu olarak da ecowellin bebek koruyucu spreyi var hem doğal hem de etkili bir ürün