cebruc Merhaba sevgili anneler. Kızım 2 aylık oldu bugün. Kolik bebek 6da ağlamaya başlıyor aksam 11e kadar devam ediyor. Aksam banyo yaptırıp uyutuyorum her gün. Ağlama krizleri beni cok yoruyor beden ve psikolojik Olarak yardımcı olacak kimsede yok. Bebegimin reflüsü ve süt alerjiside var diyete girdim 15 gün önce. Bu kolik ağlamalar ne zaman bitecek 😔 Elimden bir sey gelmiyor ağlayınca susmuyor sakinlesmiyor
defne4_ cebruc al bendende o kadar benimde akşam 5te başlar 9a kadar krizi ağlamalar ve hiç bir şekilde kendiliğinden durmadığı sürece sakinleşmez ne yapacağımı şaştım kaldım mecbur çaresi yok diyorlar gaz damlasi kullanıyorum sadece başka önerebileceğiniz bişey varsa bende alayım 😥
cebruc defne4_ gercekten zor ve yıpratıcı bir süreç ağlamasa ben uyumamasına da Razıyım ama saatlerce ağlıyor bir sey olacak diye korkuyorum artık ağlarken nefesi kesilir gibi oluyor
rasaeom Aynı durumdayız 44 günlük olduk başından beri böyle her gün bir kaç defa gaz masajı,gaz damlası,duş hiçbir şey sakinleştirmiyor gaz için kendimde bir çok şey yapıyorum ama nafile . Gündüz uykusu asla yok gece de bir iki saat
Kitsu 3 ay civarıydı bir gün baktık eşimle saati gelmiş ve ağlama krizlerine girmemiş. Önce bir panik olduk noluyor diye sonra kesildi kolik krizleri.
meloo006 Bizde 50 günlüğüz ilk doğduğu günden beri böyle akşam saatlerinde başlıyor. Ne yapsak fayda etmedi başladı mı susmuyor bizde üzülüyoruz elimizden birşey gelmediği için ben elektrik süpürgesi açıyorum biraz da olsa sakşnliyor sonra gene ağlamaya başlıyor sizde bu tarz birşey deneyebilirsiniz. Süpürge fön makinası ya da çamaşır makinası. Geceleri arabada uyuduğumuz günler oluyor Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor. Geceleri kafayı yiyoruz artık tahammülümüz kalmıyor ama yapacak hiç birşey yok. Bir de clinikid rolonu aldım ben az da olsa onunla yapıyor. Başka türlü hiç birşey maalesef ki geçirmiyor. Ha bir de doktorumuz emzirme öncesi bir damla yazdı onu kullanıyoruz bakalım inşallah faydası olur.