Gokturkmom furkanmommy kabak ile başladım,havuç ,patates ,muz,elma ve yoğurt verdim şimdiye kadar yumurta verdiğimde kakada kan gördüm ve kestim doktor 6.ayda denememi istedi
organikirmik furkanmommy bizim doktor istiyor 3 gün kuralını. Her şeyi verip sonrasında alerji çıktığında her şeyi toptan kesmek zorunda kalıyoruz neyin alerji yaptığını anlamak için diyor. Bir arkadaşımın bebeğinin patatese alerjisi var mesela bakınca en temel besinlerden biri, birinin kabağa var. Ben uyguluyorum ama öyle 1 yaşına kadar falan devam etmem açıkçası. Yoğurtla başladım
rumeysamine Artık çoğu doktor 3 gün kuralı yaptırmıyor alerjik ürünler yumurta yogurt vs dışında bebegınızın alerjik bir durumu yoksa herseye yapmaya gerek yok bence mesela havuç kabak elma armut için yapmak gereksiz gelıyor bana
ticktack organikirmik bişey merak ediyorum mesrla be havuç verdim vucudunda bi iki yerinde cok ufak kucuk kırmızı sivilce gibi sey cikti bidaha hiç havuz vermeyeyimmi ?
Hry-ayhn26 3 gün kurali alerji vb olayına karşı bı önlem 1 yaşından önce şeker tuz bal patlican yasak bide patates ve muz kabiz yapabiliyor zeytinyağı kullanın
Rosebud10 ticktack bizde de yoğurtta öyle oldu ama o alerji sayılır mı bilemedim normalde babasının sakalı değince de çıkıyor kararsız kaldım
Rosebud10 Tam benlik post benim oğlumda 5 ay 2 günlük doktor başla dedi yoğurt tattırmıştım evveldi gün çeyrek kase verdim doktor sonra yoğurt çorbası sebze çorbası falan dedi de yoğurt çorbası pirinçli yaptım pirincinden vermeye korktum bugün havuç haşladım bakalım nasıl olacak