udb Yakın zamanda emmeyi bıraktıracağiz, normalde emzirerek kucakta gezdirerek uyutuyoruz ama artık yatağında yatarak uyusun istiyorum ne yapabilirim, kitap okuyunca kalkıp kitabı inceliyor
krkmzjale udb bugece bende dusundum emzırme bıtse nasıl uykuya dalacak son zamanlarda memede uyumaya basladı artık gece uyandıgında bıle emzıkle degıl memeyle uyuyor emzık gıbıyım yanı
farelikoyunkavalcisi udb ben yanıma yatırıp sarılıyorum başını okşayıp öpüyprum şükür direnmeden uyuyor darısı başınıza 💐
bebisinannesi1 udb benim bugün 2.günüm gözümde çoook büyütmüşüm memeden ayrılma olayını benimki de memede uyuyordu sadece şuan tek zorlandığım gece uykuya dalarken ayakta sallanmak istemiyor ve uyumayı reddediyor bir şekilde kucak ayak derken uyuyakalıyor. Dün bir buçuk saat uğraştım bugün yarım saat o da bende bu duruma alışacağız 🥰🥰
nurrr126 Ayy bende kara kara bunu düşünüyorum bebeğim 18 aylık bayramdan sonra emzirmeyi keseceğim bendeyken sadece emerek uyuyor annemgile bıraktığımda ayağında sallıyorlar uyuyor bende uyumuyor ne yapacağımı bilmiyorum gece çok sık uyanıyor meme için bunaldım bu durumdan da kesince gece nasıl susturacağım onu da bilmiyorum 🤦♀️
Merve2626 nurrr126 memeden kesince gece uyanmıyorlar merak etme canım benden kestikten sonra ayağım da sallayarak uyuttum yatağınının yanında hemen çok sallamıyorum hafiften sallıyorum hemen dalıyor uykuya
udb Meme de bile uyuması o kadar uzun sürüyor bırakınca ne yapacağız bilmiyorum gerçekten, gece diş ya da hastalık sıkıntısı yoksa 1 ya da 2 kez uyanıyor bizimki
udb farelikoyunkavalcisi Bende deniyorum okşamayı kaşımayı masajı ama hiçbirini istemiyor sadece emmek istiyor
nurrr126 Merve2626 ay içimi rahatlattınız valla teşekkür ederiimm 🥰 inşallah benim oğlumda öyle olur ya gece sürekli uyanıyor meme vermeyince ağlıyor susmuyor kesince inşallah uyanmaz ağlamaz
minnakkofte udb kucağıma aldım omzuma kafasını kodu koridorda git gel uyurdu sonra yanına yatmaya başladık ama emziği vardı sonra emzik de gitti
farelikoyunkavalcisi udb biraz zorlayacak o zaman sizi ilk gece emmesini kesseniz sonra hepsini kesseniz nasıl olur peki
Elif_98 udb benim kızıma 25 aylık oldu yeni 10 gün oldu bırakalı ninni açıyorum yanına yatıyorum sarılarak uyuyo ilk günler uyuma süresi 1 saati geciyordu ama kabullendce uyuma süresi 20 dk 30 dk bazen 15 dk Lara indi şükür alışsın bu duruma 2 3.ay sonra başarabilirsem kendi kendine uyumasını sağlamak istiyorum kolay değil emen bir bebek için birden desteksiz uyumak
Prensesannesi0910 Elif_98 Benim kızım da 32 aylık aşırı bağımlı gündüz kaç kere emiyor her emişinde yarım saat tutsam ağzında bırakmaz gece emerek uyuyor gece uyanırsa yine emerek uyuyor meme ucum acıyor artık nasıl bıraktırdınız
farelikoyunkavalcisi nura97 18.5 aylık memeyi bıraktığımız gün böyle uyumaya başladı bende çok şaşırdım normalde emerek uyurdu