defmommy Kızlar neye benziyor bu yavas yavas büyüdü böyle alerji vs olabilirmi ? Pazartesi doktora götüreceğim ama yine de başına gelen yada bilen varsa şu anlık çözüm önerilerinizi alırım
kdjdkd defmommy ay aynısı şuan 2 yaşında oğlumun sırtında var acaba mevsim geçişinden kuruluk givi bir şey mi bizde doktora götüreceğiz
koruk defmommy bana biraz kuruluktan gibi geldi bir kaç gün kremlesen yağlanıp geçer diye düşünüyorum
defmommy princessmom_ farklı bişey yemedi kedi sahiplenmistik iki secenek var bence ya kediden yada her sevişinde sabunluyordu elini çok fazla sabunladı ondan olabilirmi
Uraztos defmommy mevsim geçisi egzema gibi geldi bana. Hava serin esiyor eller ıslak durunca kurumuş gibi geldi nemlendirici kullandınız mı işe yaradı mı
defmommy Uraztos kedi sahiplendik her sevisinden sonra sabunlyordu ellerini ondan olabilir gibi geldi bana da
nagihan42 Bu bene de oluyor. Eğer güneşe çıktıysa ondan olur. Benim güneş alerjim var. Her yaz ellerim böyle.
princessmom_ defmommy sabun alerji yapmış olabilir evet kediyi sanmıyorum böyle yapacağını ama kimyasal sabun olabilir dediğiniz gibi çok geçmiş olsun umarım geçer
nnoktaa defmommy güneş alerjisi olabilir. Güneş koruyucu sürmenizde fayda var. Ancka yine de bir doktora danışın.
aeaslan defmommy bende güneş alerjisi var güneşin değdiği yer neresi olursa güneş koruyucu sürmediysem böyle kabarıyor ama kaşınıyor da sonradan. Aklıma ilk o geldi. Bi de dediğiniz sabun hassasiyet yapmış olabilir
kocamer defmommy Pıyraz vurmuş derdi annem ya yıladığı bir sabun ya da sert havanın kuru cilde etkileri güzel bir nemlendirici sürün biraz iyleşene kadar elini pek sık yıkamasın yıkasa bile hemn nemlendirin yani ben öyle yorumladım