software Hastaneye 19 ile yattık 12.3 ile çıktık. Evde nasıl bir düzende devam etmeliyim tam emmiyor sağıp veriyorum, aynı zamanda mama veriyorum. Saat başı mı kaç cc vermeliyim Hem sütü hem mamayı :( Saat başı bir 30cc süt diğer saat 30 cc mama mı vereyim
babyandmom_ software O şekilde yap. Bir de 3 günde bir test baktırmanızı öneririm doktorun söylemediyse bile. Biz yükseldiğini tekrar o şekilde görmüştük tekrar ışın tedavisi almıştık
kubilogy software biz de aynı yatış yaptigimiz yerde 3 saate bı veriliyordu ama biz iki saate bı 50 CC vercez 10 günlük şuan en az 50-55
babyandmom_ babyandmom_ Bizde ABO grup uyuşmazlığı vardı o yüzden sıkıntılıydı. Doktorumuz kanına adepte olamadığı için vücudu yükseliyor demişti
Sedagzn software merhaba geçmiş olsun bizde 19 ile fototerapi alıp 11 ile hastaneden ayrılmıştık fakat 2 gün içinde tekrar 16 lara yükselmişti takip önerildi ve idrar yolu enfeksiyonu da sarılığın artmasına sebepmiş testler hep normal geldi glukoz fosfat 6 dehidrogenaz gen testi gönderdi doktorumuz son çare oda normal geldi 3. Ayın sonunda artık anne sütü sarılıgı bu emzirdiğin sürece devam edecek dediler mama desteği hiç vermedim zaten ve bizim biluribinimiz 6. Ayda ancak düştü malesef kendini çok yıpratma bu süreçte biz 2-3 güne bir hastanedeydik verdiğimiz onca kana üzüldüm
has06 Canım geçmiş olsun bende yaşadım o sıkıntıları travma oldu resmen. Çocuğumdan uzun süre geçmedi. Ama zamanla azalıyor 3 ayda yüzünden gözünden ancak gitti. Ama ben sürekli emzridim ve sürekli mama verdim öyle geçti. Bizim değer 18 idi 3 günde 14.9 a indi düşün yani. Vazgeçmedim çok iyi beslenince geçiyor. Sakın moralini bozma yüksel tut. Tekrar testini ihmal etme.
Sedagzn software mamayı fazla yüklemeye çalışmayın sütünüz yeterli ise yetip yetmediğine hastanede sağım yaparak karar vermişti doktorumuz fazlası reflü yapıyor ilk 1 ay çok emzir surekli emzir baskısından bebeğim reflü oldu maalesef kendi içgüdünüz ve güvendiğiniz doktor dısına çıkmayın bebeğiniz için en iyisini siz hisseder siz bilirsiniz
gizem2716 Bizde 2 buçuk aylığız ve yeni geçti kendinizi strese sokmayın anne sütü sarılığı denildi bize sık sık emzirim 2 saati aşmasın demişti doktorumuz onun haricinde havalar güzelken dışarı çıkartın gezin günlük aktivitelerinizi yapın eve kapanmayın hem çoçuk hem kendiniz stres olmayın çok yaygın artık sarılık. Yapılabilecek bütün testler yapıldıysa sıkıntıda yoksa rahat olun her türlü geçiyor mama miktarını bence doktorunuza danışın gereğinden fazla reflüye sebebiyet veriyo çok geçmiş olsun