ecekrk aystzg oturmak değilde hafif eğimli pozisyonda kucağınızda tutabilirsiniz benim bebeğim 3 aylıkken doktorumuz o şekilde oturaun dedi sonra 4,5 gibi normale oturtmaya başladım 5,5dada artık kendisi oturuyordu ama tabi devrile devrile
ygmrkmsl aystzg Bence şuan erken kızım 4.5 aylık ancak canlı ve cansız destekle 5-10 dk arası ara sıra oturtuyorum
huma216_ aystzg canım 5 ay 5 günlük ben 5 gündür oturtmaya başlattım bizde pöç batma derler çok erken oturtamadım yenice oturtuyorum seninkide çok erken bence
Aklimideliricem Daha küçük bence 4 ayı geçtikten sonra kucağımda yavaş yavaş oturtmaya başlamıştım ben
Aklimideliricem aystzg ya öyle oluyolar kucakta gezmek istiyolar hep 😂 etraf dikkatlerini çekmeye başlıyo ya artık ondan fjksjdjd
babyandmom_ aystzg Bana burada kızanlar olucaktır belki ama 2,5 aydan beri destekli oturtuyorum. Asla yatmadı, yattığında sürekli kafasını kaldırmaya çalışıp ağlıyordu
huma216_ babyandmom_ canım 2. 5 aylıkken nasıl oturmayı becerdin acaba taze o bebeğin poposu ben bile şuan 5+6da ama çok otirtmuyorum yumsak yerlere oturtuyorum poposu zarar görmesin die 4 aylıkken falan herkez destekli oturuyor anlamış değilim seninkine diyecek bisey bulamıyorum istekli olduğunu falan kimseye söyleme nazar ederler sen yinede zamanı geldiğinde otursaydın keske
ellerimtombik1 aystzg ben kucakta oturtmultum ya çokta istekliydi şimdi 5buöuk aylık hala yıkılıyor bir sıkıntı olmadı
begonvil00 huma216_ aslında hepimiz yanlış biliyoruz. Şu ünlü çocuk doktoru Osman gönüal var duymussunuzdur. O bebeklerin 3.ayından itibaren eğer baş kontrolünü kendini sağlıyorsa oturtulabileceğini söylüyor. O beli batar safsatası bizim büyüklerimizin uydurduğu şeyler, hem bebek anne karnında da C pozisyonunda duruyor tamamen dimdik değil
huma216_ begonvil00 ya aslında kucağımda otururken elimizlede oturur pozisyon veriyoruz haklısıniz o konuda
eymenku Üçüncü ayından beri kucağımda 5 dk falan oturtuyorum çokta mutlu oluyor:)) bebek başını tutuyorsa öyle biyerleri batar falan biraz hikaye
biricigiminannesi26 aystzg erken bence gerek yok vucütları çok yeni ,6 ayını beklemek en doğrusu demişti doktor
begonvil00 huma216_ ister istemez yapıyoruz hepimiz tabiki. Ama direkt oturtulsa da bir zararı olacağını sanmıyorum. Hem bebek pusetleri de yarı oturur pozisyonda
subrk aystzg kucağınızda oturabilir.Sırti sizin göğsünüze yaslanicak şekilde ellerinizi de bebeğin önünde birleştirip oturtabilirsiniz