birerkekbirkizannesii izge prezervatıf kullanıyoruz süt verdıgım ıcın ve ılac saatlerıne dıkkat edemeyen bırı olduğum ıcın en guvenılır yöntem o suan
aysebb izge Hap var Zlynda. 40 ımdan sonra başladım ben kızım 20 aylık halen kullanıyorum hemde emziriyorum
feyzsali Emzirenler için cerazette isimli hapı veriyor doktorlar ama bende yan etki yaptı adet düzenimi bozdu malesef
ahsenyy soncahilbukucuu bana da doktor çok kanamadan dolayı önerdi en iyi korunma bu dedi 5 aylık bebeğim var ve adetlerim çol kanamalı adeti kesiyormuş sanırım sizde kesti mi
soncahilbukucuu izge süte etki etse doktor yazmazdı bana hiçbir yan etki yol rahatım hemde geri çekilme ile
birprens_birprenses izge emzirenler için cerazette var onu kullanıyorum 4 aydır sütüme etkisi yok ama adet düzensizliği yapıyor bir ay içinde 3 defa adet oldum mesela ne zaman düzene girer bilmiyorum
birprens_birprenses izge valla bende anlamadım ama bu ay düzene girer inşallah diye bekliyorum ilk başlangıçta düzensizlik yaptığını biliyordum ama bu kadar değil 😀
zuhalsebu aysebb izge evet ben de zlynda başladım 2 ay full adet gördüm cerazetteye döndüm şimdi de 1,5 aydır adet görmüyorum ikisi de emzirirken kullanılabilen haplar Zlynda kilo yapmamıştı bunda adet olmuyorum diye herhalde kilom arttı