eozlem Var mı “Bunu nasıl yiyor?” dediğiniz bir şey? Oğlum 9 aylık, tam şuan limon kemiriyor. Yüzünü bile buruşturmadan bayıla bayıla yemesi çok garip 😂 Bir de turşu suyu. Bu yaşıma kadar yediğim turşu sayısı 10 parmağı geçmez, o kadar yemem ama bayılıyor çocuk 😂
myavocado eozlem aaaa turşu vermedim ama bir kaç kez limon yaladı benimki de hiç yüzünü ekşitmedi, sevdi. Ben gebelikte aşırı ekşi aşermiştim, turşu, ayva, erik yedim sürekli 9 ay 😅 sizin de öyle miydi acaba ilgisi var mı 😅
KLORAK eozlem karnabahar yemegi, haşlanmış brokoli ve pırasa yemegine bayılıyor, yani ben 20 yaşıma kadar yemedim bu saydıklarımı 😃 yedirirken içimden diyorum “nasıl yiyor yaaa”
26merve26 eozlem bizimki de hani şu ızgara yeşil zeytinler var ya kekikli ona bayılıyor her kahvaltıda onu gördü mü gözü başka bişey göremiyor ekşi tuzlu demiyor valla yiyor 🫣
eozlem myavocado ben çok fazla acı ve baharatlı şeyler yedim oğluma hamileyken. Özellikle acı biber turşusu 😅
eozlem KLORAK Benim eşim sebze yemeği görünce inek miyim ben der 🤣 oğlumun brokoli yiyişine onda çok şaşırıyor 🤣
gkfjfufkhfd eozlem üç yaşında ki kızım bi oturuşta 2 tabak kuru fasulye yiyor o yesin diye pişiriyorum eşimle biz pek sevmeyiz ama kızım tabak tabak yiyor