ptrirem kızlar bebeğim beş aylık bugün doktor kontrolümüz vardı ek gıda tadımlarına başlayabilirsin dedi ilk olarak yoğurtla başla üç gün kuralına uyarak devam et dedi üç gün yoğurt üç gün meyve üç gün sebze şeklinde gideceğim bazıları meyveyi buharda haşlayıp ver diyor benim elimde şu an cam rende mevcut direkt elma armut vs bunları rendeleyip içine de biraz zeytinyagı falan ekleyerek tattırsam herhangi bir sorun olur mu siz ne şekilde yaptınız kafam o kadar karıştı ki sormak istedim
3kedili2bebekli ptrirem önce yoğurt sonra sebze sonra meyve yaptım doktorumun önerisiyle hiç bir meyveyi haslamadim cam rendeden geçirdim sadece
organikirmik ptrirem meyveyi sebzeden önce vermeyin bence sıralama olarak bu şekilde ilerleyecekseniz. Ben cam rende kullanıp veriyorum. Buharda pişmiş sebzeyi ben yemem çocuk niye yesin diyerek. Doktorum da cam rende önerdi. Zeytinyağı koymadım ama içine
ptrirem 3kedili2bebekli ay evet mantıklı olan da o zaten haşlanınca vitamini ölür meyvenin peki içine zeytinyağı falan koydunuz mu
3kedili2bebekli ptrirem meyvelere koymadım aslında ama konulmasinda bir sakınca yok muzdan sonra zeyinyagi verdim ama
organikirmik ptrirem buharda pişmiş meyveyi yemem diyecektim sebze demişim bu arada, sebzeyi buharda pişirerek verdim tsbii ki 😅