annesinintatlisi baloglus ben de 2-3 gün kala yapmıştım böyleydi gebelik istiyormussunuz sanırım nasip olmuştur inşallah 😌
mamacitaa_ baloglus ya istiyor musunuz ? İnsallah vardır hayırlısıyla gebelik 🤰 benim test böyleydi darisi size 🌺🥰🥰
baloglus mamacitaa_ Evet arkadaşım çok istiyorum uzun süredir de olmuyor. Bunu duymak umut oldu ☺️ İnşallah benimde sonucum sizinki gibi olur 🥰
baloglus mamacitaa_ Yok kan vermedim başka testim de yok yarın alıp tekrarlayacağım. Ben oğlumu ovülasyon testiyle öğrenmiştim ovülasyon testi olduğu için onu yaptım o da pozitife yakın çıktı. İnşallah vardır ☺️🥰
baloglus @reri @annesinintatlisi @gg3848 @cikolatahurma @denizalismom inşallah kızlar teşekkür ederim cevabınız için hepinize🙏🌺 @mamacitaa_ iyi haberler alırsam mutlaka yazarım çok teşekkür ederim 🌸🙏
061606 baloglus sabahtan gidip bi kan verin isterseniz orda tam belli olur sağlık ocağına gdiin orda alırlar
baloglus 061606 Yarın hafta sonu 2 gün veremem. Çalıştığım içinde sabahtan vermem biraz sıkıntı oluyor. Acilde de bakarlar mı emin olamadığım için gitmedim.