rukenlina Ankara’da her detayıyla ilgilenen hemen ilaca kaçmayan ve sabırlı bir doktor önerebilir misiniz
Leno rukenlina Dilşah önerli kendi muayenesi var, kadın ilaç karşıtı çok detaylı inceler Instagram hesabı da var biz farklı şehre taşındık hala ordan takip ederim çok faydalı bilgiler verir, muayeneye bile çok az kişi alır detaylı incelemek için
ekdkdkk rukenlina bende arayıştaydım a life da bı doktor buldum çocuk doktoru ona goturcem vedat Öztürk
oylesinebiri__ rukenlina bizim doktormuz hemen ilaca kaçmıyor kulağı kızarık olmuştu önce damla verdi geçerse antibiyotik başlamam dedi geçmezse o zaman antibiyotik tedavisi uygularim dedi hemen ilaç veren bir doktor değil ve çok ilgili şaka ci asik suratlı sert biri değil
ayseayliz rukenlina Yenimahalle Özel Ortadoğu Hastanesinden Süreyya hanım var biz ona gidiyoruz muayenesi çok detaylı hatta öyle detaylıki muayene süresi baya uzun sürüyor. Sorularınız varsa tek tek cevaplıyor terslemez aksine daha çok içinizi ferahlatır. Telefon numarasını verdi ara sıra bişey merak ettiğim de yazarım cevap verir. Öyle hemen ilaca başvurduğunu görmedim. Biz çok memnunuz. Eşim asker tayinciyiz ve burdan gidince böyle iyi bir doktor bulamamaktan korkuyoruz 😊
bad rukenlina Dr. Hakan BALTA var çok iyi biz kendisinden memnunduk şu an için rutin olarak gitmesekte tavsiye ederim