brcn9602 Kızlar yaklaşık iki ay önce normal doğum yaptım bununla mı alakalı bilmiyorum. Hergün duş alıp bikini bölgemin bakımını yapıp iç çamasırımı değiştirmeme rahatsız rahatsız edici bir koku var Önerilere açığım Nedenini ise bilmiyorum
womanmom15 brcn9602 doktora gitsene belki mantar vardır burdakiler nerden bilsin kiayrica tebrik ediyorum 3 aylik maksimum bebek galiba bunlara vakit ayirabiliyosaniz ben wcye zor gidiyorum 😂
12betul brcn9602 Doğumla konunun alakası yok . Enfeksşyon koku yapar . Muhakkak enfeksiyon kapmıştır . Hemen doktora gidin ilaç başlayın . Daha taze doğum yapmışsınız ilerlemesin . Birde beyaz iç çamaşırı kullanın 90 derece de yıkayın . Vajinal bölgeniz temiz olsun diye şampuan sabun vb şeylerle yıkamayın
aayyyssee brcn9602 enfeksiyon koku yapar mutlaka doktora gidin ve bol su için,dut kürüde iyi geliyor enfeksiyona
Meri-Mel womanmom15 Allah’ım kahkaha attimm kız kadın danışmis belki başka şeyde olabilir mi diye 🥴 @brcn9602 enfeksiyon rahatsızlığıniz olabilir doktora başvurun doğumla ilgili değil ben de normal doğum yaptım.
oylesinebiri__ womanmom15 bakımsız mi olalım yani sabah öğle akşam üst baş değişimi yapan ben 🤣🤣 temiz olmak her zaman güzeldir
womanmom15 Meri-Mel neden kahkaha atiyosunuz onu anlamadim kahkaha atilacak bişey varsa söyleyin formca kahkalara bogulalim
esraa_20 womanmom15 büyük ihtimalle WC ye zor gidiyorum dediğiniz şeye kahkaha atmış aynısını bende yaptım çünkü gülümsedim dedim kadın haklı 😅
Meri-Mel womanmom15 Tuvalete gitmeye zor zaman buluyorum üç aylık bebekle nasil zaman ayoriyorsunuz deyip kahkaha atmışsınız ya ona atıyorum 😘
womanmom15 esraa_20 öyle valla napim evde tek başına bebekle çok zor oluyor bi benim herhalde bu durumda olan 😂
esraa_20 womanmom15 yooo benimde kat içine bir ara aynaya bakmak bile gelmiyordu içimden 😅😅çok şükür toparladık biraz
womanmom15 esraa_20 nioli yağı sizde de efil efil yaptı mi ben hamileligimde kullandim artik ne kokusu ne o efil efili hissetmek istemiyorum 😂ama cidden fayda ediyor enfeksiyona
esraa_20 womanmom15 ahahahha bende hep kulanıyorum enfeksiyon sorunum çok oluyor maalesef o yüzden önlem amaçlı hatta kimi bulsam söylüyorum jsjsjsjjs eşimin boxerine bile damlatırım öyle bir bağımlılık
womanmom15 womanmom15 bende ic camasirlarimi ayri esimin ic camasirlarini ayri yiakrken yagi damlatiyodum yumusatici gozune faydası çok oluyor cidden hamileligimde hep enfeksiyon vardi nioli sayesinde bitti
esraa_20 Meri-Mel bazen hepimiz yorgun oluyoruz ve ters anlıyoruz diye düşünüyorum ☺️yoksa gayet anlaşılır aslında
[silindi] brcn9602 bikini bölgesinin bakimini tam anlamadım ama koku varsa enfeksiyon ya da mantar olabilir doktora görünmenizde fayda var. Nioli yagini çok yazan olmuş ama doktor teşhis koymadan bence bu tarz şeyler kullanmayın geçmiş olsun