belizderen Merhabalar kızım 10 aylık emzirirken sürekli ısırıyor artık göğsümün ucu kanıyo emziremiyorum nasıl bi yol izleyebilirim canım çok acıyo 🥺
Meri-Mel belizderen İlk ısırdığinda kızım hiç tepki vermedim,ikinci kez de burnunu sıktım daha da yapmadı,bildiğiniz ucu kan olmuştu o derecede ısırdı refleks olarak zor bıraktırdım tepki vermemek en güzeli ama çok zor 😔😥
imaddesi belizderen ben ısırdığı anda topuğunu sıkıştırdım, ısırınca kendi canı acıyor Zanetti, bıraktı
belizderen Meri-Mel tepkisiz kalamıyorum ki hem ısırıyor hemde çekiyor aşırı canım acıyo Şuan kan içinde kabuk bağlamıştı yine verdim bu sefer yine yaptı söylüyorum yapma diye burnunu sıktım ama daha da hırslandı
belizderen imaddesi deniycem bakalım korkuma çocuğu emzirmek istemiyorum ya nasıl bişey bu çocuktan korkuyorum 😂
denemehesabi belizderen merhaba, uzun zaman olmuş paylaşalı ama ben de şu an bu ısırmasından şikayetçiyim. Böyle devam ederse emzirmeyi bırakacağım. Siz nasıl çözüm buldunuz?
belizderen denemehesabi merhaba sanırım diş sürecindeydi ya da o sıra ek gıda iyi yediği için meme emmek istemiyordu2 hafta kadar tekrarladı sonrasında bidaha yapmadı