mavipatikk Kızçeler selam 2 aylık erkek bebeğim var. Çok çok pahalı olmayan kullanıpta memnun olduğunuz kanguru modelleri var mıdır 🌸
ecekrk mavipatikk ikinci ele karşı değilseniz ergobayb alın derim sıfırı aşırı pahalı ama çok konforlu rahat bebekler içinde yurtdışında en çok kullanılan ürün bende ikinci el aldım direk makineye atılıyor
acimavi mavipatikk yunusemre056 eggbaby kullandım ben, çok memnundum. Kızım 1.5 yaşına gelene kadar kullandım, fiyatı da idealdi, bakmanızı tavsiye ederim
mamabear_ mavipatikk pahalı ama ergobaby. Belki 2. Ellerine bakabilirsiniz kullanırsanız. Ben 2. El almıştım yeni gibiydi valla tepe tepe kullandık hala taş gibi
alpmomssss mavipatikk molmini var bende fiyatı çok uygun ve memnunum . Uzun süre tabiki tutamıyorsunuz bebeği bir süre sonra beliniz ve omzunuz ağrıyor ama fırına , markete giderken takıyorum ben büyük rahatlık
acimavi kalkbircaykoy mavipatikk kendi sitesinden almıştım ama sitesi kapalı şu an, hepsiburada da, trendyolda da var, ergonomik olandan almıştım. Siyah üzerine beyaz muzik notaları olan modelin farklı rengini kullandım