Nhrnhr Bebegim 6 ay 10 gunluk suan ama henuz tek basina desteksiz oturamiyor , yastikla destekledigimizde yada kucakta oturabiliyor fakat tek basina biraktigimizda one yada yanlara devriliyor, gecmi kalmis oturmak icin yoksa normalmidir ayina gore ?
Ikrazumra19 Nhrnhr 9.aya kadar normal siz destekleyin mesela yer koyun etrafina bolca yastik dussede birsey olmaz alisir
Deletedmom201 Nhrnhr merhaba. Evet Tabikide normal. Siz oturturken destek koyun kenarlarına ve bol bol yüz üstü yatırıp elleriyle ileri doğru uzanmasını sağlayın
Kalbimdesin Nhrnhr çok normal her bebeğin gelişimi farklıdır benim oğlum 7 ay 20 günlük daha yeni yeni desteksiz oturmaya başladı yana düştüğü oluyo ama yavaş yavaş ögreniyo endişelenmenize gerek yok bir bakmışsınız oturuyo
Badevehande Normal bence benim arkadaşımın kızı 7 aylık hala yastık koyar hatta genelde yüz üstü bırakıp göğsüne yastık koyuyor önünede hışırtılı kitap onunla eğleniyor
Elvan125 Nhrnhr 7 ay 5 günlük oğlum doktor 6 ayından sonra oturtmaya izin verdi ama hiç oturmayı sevmiyor yerlerde yuvarlanmak daha hoşuna gidiyor bu zamana kadar battaniyesinde oynardı hep alıştı sanırım destek falan da koysak bi şekilde yatarken buluyoruz istediğinde oturabiliyo ama bakalım yarın kontrol var Dr ne diyecek ☺️
Izzyboymother Nhrnhr Bebegim 7 ay 25 günlük o bile tam oturamiyor suan acele etmeyin egsersiz yaptirin oturmaya teşvik edici oyunlar oynayın
Gunes_kiz Nhrnhr normal canım benim oğlumda öyleydi zamanla alisiyorlar oturmaya. Bende oturttugumda sağa sola bakıp birseylere uzamaya calismaktan devriliyordu sürekli