Meriy12 Merhaba kızlar 4 yaşındaki kızımın saçları ciddi derecede dökülüyor hastanede asla kan veremiyoruz ortalığı yıkıyor. Saçlarını kestirdim şampuanını değiştirdim. Hala devam ediyor başına böyle bir şey gelen, çözümü bulan var mı
Ysmnyasmn Meriy12 bi değerlerine bakılsi benim de 2 yaşinda kızım var saçları çok seyreldi doktoru değerlerine bakalım vitamin demir düşükluğü olabilir dedi
sadecoffeee Meriy12 değerlerine baktırmadan bilemezsiniz ki benimde kızım 3.5 yaşında bu ara aşırı dökülüyor ama mevsim geçişi diye tahmin ediyorum
Metesmom Meriy12 bilmiyorum ama saç kestirip şampuanda değişiklik yaptığınız halde düzelmediyse o yaştaki çocukta vitamin eksikliği bence birincil sebeptir. Bunu anlamanın yolu da maalesef bir şekilde kan aldırmak.
Linosh Meriy12 benim kızım da aynı yaşta bizde de dökülme başladı şimdiye kadar banyodan sonra filan tarayınca hiç dökülmezdi
Meriy12 Vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum zaten ama asla ikna edemiyoruz kan aldırmaya 2 defa denedik hüsran 🤦🏻♀️
Meriy12 Linosh bende daha faZla meraklanmamak için kan tahliline götürdüm çinko düşük çıktı takviye verdi doktorumuz bir de şampuanını değiştirdim, saçlarınj mecburen kestirdim falan şu an biraz daha iyi
girlandboyandmumy_ Meriy12 aynı şey bizimde başımıza geldi oğlum 4 yaşında kaşı kirpiği saçı çok dökülüyordu Dr a götürdüm tüm tahlilleri yapıldı hepsi çok iyi ama çinko verdi 10 gün kullanmayla dökülmeler birden kesildi