mihrosum Arkdaslad kızım 2ay 21 gunluk.Oyun halısı almak ıstıyorum.Henuz oyuncagımız yok.Bos bos etrafına bakmasındansa halının ılgısını cekecegını düşünüyorum.Memnun kaldıgınız varsa tavsıye edersenız alayım♥️
Bulutbey mihrosum bendeki öyle markalı bir şey değil ama gayet güzel kullanıyor oğlum. Çok çok detaylı bir şey almanıza gerek yok bence.
Mutlubebis mihrosum tiny love almıştım ama kızımın pek ilgisini çekmedi oyun halısı. Marka çok önemli değil diye düşünüyorum o yüzden, hepsi aynı işlevi görüyor gibi
Semanuryvz mihrosum Ikrazumra19 biz de onu kullanıyoruz gayet memnunuz ama daha uygun fiyatlı olanlar da tercih edilebilirmis. Piyonolu olan herhangi bir modeli tavsiye ederim 🥰
HcrSltn mihrosum Bondigonun orman serüvenini aldık biz ebebekten indirimli 120₺ idi. Oyun halısının renkleri harika oyuncakları da çok güzel ve kaliteli. Çektiğinde şarkı çalan bı aslan var kızımın favorisi 😊 Kesinlikle tavsiye ederim.
M_g_m123 mihrosum https://www.gittigidiyor.com/oyuncak/kraft-elephant-fishing-oyun-halisi_pdp_527508157?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=416850312477&utm_term=92744072783&ga_prodid=527508157&ga_merchantid=134933277&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAiAhc7yBRAdEiwAplGxX0MdiWdcJkW8KvV1n_AuRlWbmYcS_iuYbJlL-1cImhNw0uakN0-q4RoCBPwQAvD_BwE link göndermeye çalıştım ama yapabildimmi bilmiyorum bakabilirsen bak buna tavsiye ederim hem müzikli büyüklüğude cok iyi oğlum 7 aylık hala severek oynuyor
Ikrazumra19 Semanuryvz beb ebebegin indiriminde aldim ama dediginiz gibi daha uygunda olur piyanolu olanlar guzel ama baya ise yariyor😊