yaskoy Bugüne kadar hep molfix kullandık sızdırmıyordu ama şimdi 4 numarası geceleri sızdırıyor sürekli geceleri üst değiştiriyorum ve birazda pişik oldu oğlum ya 8-9 kiloya uygun sleepy ya da başka memnun kaldığınız bezler hangisi kızlar onu deneyeyim?
alpmomssss yaskoy benim de başıma geldi birkaç kere değiştirmiyordum ve bir gün hafif pişik olduğunu farkettim . Şimdi bir kere değiştiriyorum altını sızdırmadı
niloyaaa yaskoy bizde molfix4 kullnaıyoruz hiç sızdırma problemi yaşamadık acaba bedeni bebeğinizle uyumlu olmayabilir mi
patatess yaskoy Oğlum da 7.5 kilo 5 numaraya geçeceğim paket bitince. Size de küçük gelmeye başlamış olabilir.
mormnkse yaskoy bende molfix mavi paketi kullanırken aynı sorunu yaşadım sonra molfix pure soft 4 numaraya geçtim kesinlikle sızdırma yapmadı çok memnunum
12betul yaskoy 8-9 kilo ise zaten 4 numara kullanmamalısınız . Benim kızım 7,5 kilo dar geliyor . Son 10 tane kaldı 5 numarasını alacağım bugün
yadszzz Ben doğduğundan beri molfix kullanıyofum ama benim de son zamanlarda sürekli sızdırdı değiştirdim o yüzden
[silindi] yaskoy evet ben de aynı sorunu yaşıyorum külot bez sızdırmıyor dediler ondan aldım ama sabahına yine sızdırmış şekilde uyandık. @tahin siz sormuştunuz sanırım külot bez bizde işe yaramadı gündüz kullanıp bitireceğim artık elimdekileri
leylaaksuu yaskoy bebim oplan 8.5 kilo 5 numara kullanıyoruz 4 hem iz yapıyordu hemde sızdırıyordu 5e geçtik bir sıkıntı kalmadı
Kitsu Sızdırmiyor ama büyük olmasına rağmen benim kızımın bacaklarina iz yaptı. Biraz bez bakındım sonra yine Molfix aldim bu sefer beyaz paket aldım denemek için
incismommy yaskoy 5 numaraya geçin isterseniz, kızım 8 kilodan sonra 5 numara molfix kullandım mavi paket. Sarı paketi denedim o daha yumuşak ondan devam edeceğim
Pamukhanim_ yaskoy bizde morfin kullanıyoruz hiç sızdırma yaşamadık çeşidine göre değişiyor mu acaba biz pure care kullanıyoruz çok memnunum ilk başta Slpeyy kullanıyorduk hiç memnun kalmamıştım
2prensesimvarcanim yaskoy bizde aynı sorunu yaşıyorduk 4 numarada şuan 4+ kullanıyorum ve hiç öle bi sorunla karşılasmadm
patatess yaskoy Elimdekileri bitiremeden 5e geçtim ben. Bir günde 3 kıyafet değiştim sızdırmadan dolayı. Küçük geldikçe sızdırma yapıyor. Daha 8 kilo bile değil. Paket üzerindeki kiloları neye göre yazıyorlar anlamadım. 🙄