barlas53 Çıldırcam bu çocuk uyumuyo ya 22 aylık asla derim uyudugunu bilmem 2 saate bir kalkıcak illaki
Noname987 barlas53 benim oğlum da doğduğu günden beri aynı 21 aylık. Saat 2 den beri sallıyorum cıldırmak üzereyim
derinmoms23 barlas53 aynı durum aynı senaryo kızım 22 aylık ayakta sallanmak istiyor sadece uyumuyor. Sabaha kadar böyle gidiyor. Tam bırakıyorum 1.5 2 saate sonra yine aynı deli çıkıcam artk…
barlas53 Noname987 ay aynıyız resmen birde ayrı yatıran anneler var onlar nasıl yapıyo ya odasını ayırsam diyorum dakıka başıngidicekmitim böyle ya aşırı yoruldum sallamaktan
Noname987 barlas53 Sallamayı kesmek gerekiyor bazen deniyorum ama çok ağlıyor nasıl yapacam bilmiyorum
benaslindayohum_ barlas53 oğlum 24 aylık gece gündüz hiç uyumadı bugün genelde böyle odasını ayırdım aklınıza gelecek her şeyi yaptım artık pes ettim olmayınca olmuyor
barlas53 benaslindayohum_ demi ama çok yoruldum ya sormayın birde işe başlamayı düşünüyorum böyle uyumazsa nasıl gidicek bilmiyorum
demirts barlas53 benimki de öyleydi 20 aylıkken memeden kestim sonra rahatladım. Gene uyanıyor ama öyle defalarca değil. Meme ya da mama içiyorsa ondan uyanıyordur