eralpmn Kızlar oğluma pipetli suluk almak istiyorum sizin bir öneriniz varmı plips avent te kararsız kaldım ne almalıyım sizce
hazale966 eralpmn philips avent kullanıyoruz 13 aylık kızım 10. Ayda aldım memnunum kapatıp açarken çok az damlatıyo ama benim icin sorun değil
araskusum eralpmn munchkin aldım aşırı memnunum, akıtma, koku yapmıyor ve her pozisyonda içebiliyor 💯
Yqmrogzhn Wee baby kullanıyorum kizimada avent ama akıtıyor uyu çok kısa hiç memnun değilim wee babay başarılı koku vs hiç yapmıyor ucu da iyi
eralpmn Plips te kararsız kalmamın sebebi yedek pipetinin olmaması oğluma alıştırma bardağını kullanıyordum ucunu geçmiş yedek başlık bulamadığım için daha yeni olmasına rağmen kullanamadım
meleka234 eralpmn Philips acentesi yeşil olanını aldım akıtma falan yapmıyor kokuda yapmadı. Kolaylıkla içiliyor kızımda çok sevdi memnunum ben
Arasinannesi20 Yatarak içmeyi falan seviyorsa munchkin koku vs yapmıyor kaç kere düştü bişey olmadı 2,5 yaşında 8 aylıkken kullanmaya başladı
eralpmn Çok kararsız kaldım trendyoda yorumlarda aventi beğenenler var beğenmeyenler bir de buradan fikir alayım dedim
bsrakurt eralpmn bak munchkin al asla pişman olmazsın😅 bırak aventi akıtıyor kullandım pipeti büyük oglum içerken genzine gidiyor dediğim sulukta yatarak bile içiyor
One-life eralpmn philips bir sene oldu nerdeyse değişim zamanı geldi nerelerden attı nerelere çarptı taş gibi kesinlikle koku yok ama ben biberon temizleyicisiyle yıkıyorum başka deterjan deydirmedim akıtmıyor da.