Zynp-61 Masalelisa11 valla benimde çok dökülüyor ne şampuan denediysem hiç fayda görmedim hala dökülüyor 🤦♀️
denizkizi_ Masalelisa11 ay benim saçımda aşırı derecede dökülüyor sosyal medyada bir çok şampuan görüyorum ama bilemedim
[silindi] Masalelisa11 bu ürünü kullandım ben ve şu an dökülmem çok azaldı normal günlük dökülme var sadece, öncesinde tutam tutam dökülüyordu. Ayrıca bebek saçlarım da çıktı baya
Masalelisa11 Zynp-61 şu fenomenlerin önerdikleri var çok satanlar da güvenip almak istemiyorum kullandın mı onları
Zynp-61 Masalelisa11 yok onlar hariç her şeyi kullandım sanırım 😂 biri demir eksikliğinden demiş doğru olabilir demirim hep düşük benim 🥹
Masalelisa11 ayisit evet var bırakmıştım kullanmıyordum tekrar başladım. Acaba bebek emziriyorum diye de döküme artıyor olabilir mi
ayisit Masalelisa11 sosyal medyadakilere güvenmeyin. Çinko demir gibi takviyeler alın. Bebeğiniz kaç aylık?
ayisit Masalelisa11 en iyisi demir ve çinko kullanmak. Bebeğiniz büyümüş rahatlıkla da kullanabilirsiniz takviyeleri zaten.