dilan2431 İlk defa alıcam cam ve mutfak dolabı için ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim evde yabancı biri olunca biraz panik oluyorum da
bloommom dilan2431 evime düzenli olarak gelen bir abla var ben başında durmuyorum özellikle istediğim bir yer varsa orayı söyleyip evden çıkıyorum
ravza12 dilan2431 benim evime bugün geldi bir abla öncelik mutfağı temizledik en önemli yer olduğu için öyle yapmanı tavsiye ederim sonraya kalınca iyi temizlemiyorlar yoruldukları için
dilan2431 hayal278 yok özellikle dolap ve cam için gelecek konuştum yer süpürme ve paspas ayrı fiyat cam ve dolap ayrı fiyat
dilan2431 ravza12 bende ilk mutfağı yaptırcam camlar sabah güneşini alıyor ateş gibi yanıyor valla zaten cam ve mutfak dolabı tek ikisi o yüzden çok yorulmaz diye düşünüyorum ilk konuştuğumuzda yerler de dahil bir gün demişti
dilan2431 bloommom tüm evden kastınız dip köşe mi evi toplama filan da var mı içinde birde fiyatı ne kadar oluyor öyle
bloommom dilan2431 bazı aylar 15 günde bir bazen de hafta da bir geliyor genelde dip köşe giriyor dolap içlerine girmiyor ama ayda 1 camları siliyor
dilan2431 bloommom anladım beni zorlayan cam ve mutfak dolabıydı onları yapsın bana yeter yerleri kendim silerim zaten