kabeno livanurvealpinannesi61 merhaba kanıtlanmıs zararları konusunda paylaşabilecrğiniz kaynak var mıdır? Bizim doktorumuzda haftada 1-2 gece uykusu öncesi önerdi. Bende cok zararlı olduğunu düşünerek ön yargıyla yaklaştım ancak, enerji vermesi kolay sindirimesi açısından tavsiye ediliyormuş. Kaliteli ve aşırıya kaçmadığınız müddetçe zararlı değil diyorlar ama dediğim gibi bir kaynak önerebilirseniz kesin zararlarıyla ilgili çok memnun olurum
livanurvealpinannesi61 kabeno pirinçte arsenik var organik yazsa da arsenik arınmış oluyormu . Birçok un varken neden pirinç unu. Bize doktor muhallebi pirinç unu vs önermedi hiç sağlıklı değil dedi.
beybitolat kabeno bizimde doktorumuz gece uyumadan mama ile pirinç ununu muhallebi yapıp verin dedi ama hiç denemedim
kabeno livanurvealpinannesi61 merhaba yanıtınız icin teşekkür ederim. Arsenik riskini sıfıra indiren bir pirinç üretimi yer almıyormuş, haklısınız. Ne kadar organik olsa da arseniksiz diye bir şey yok diyor internet. Sizin kullandığınız güvenli yöntem konusunda bilgi paylaşabikir misiniz?
livanurvealpinannesi61 kabeno ben siyez unu kullandım yulaf unu da olur .pirinç unu kullanmadım hiç rica ederim .
kabeno beybitolat bana da söyledi ama ben biraz endişeli olduğumu da söyledim. O da ayına uygun gece mamaları da var dedi. Ama mamalarında içeriği malesef temiz değil. Normalde cok takıntılı değilim ama kontrol bendeyken mümkün mertebede iyi ve sürdürülebilir olanı yapmak istiyorum
210624 edamirasoker 1 ay önce bırakmıştım kullanmayı geri başladım günde 1 defa yedjyorum oğluma içine muz pekmez buskivi katılıyorum öyle yiyor .
beybitolat kabeno bende nedense o gece mamalarından çok tedirginim. Sanki bebeği doyurup uyutmuyoda bayıltıyo gibime geliyo. En sağlıklısı irmikle vs yapılan sanırım
kabeno beybitolat evet, sanki şişirip baygınlık veriyor gibi geliyor kullanmaya gönlüm razı gelmiyor o nedenle. Yukarıdaki hanımefendiye sordum, hem tecrübeli hemde bilgili bir anne mutlaka bir alternatif söyleyecektir
012530 Oğlumun doktoru pirinç unu yerine irmiği tavsiye etmişt pirinç unu sadece midesini şişirir bi fayda sağlamaz demişti ben irmiği pişirip içine şeftali elma armut ne varsa bu tarz Meyvelerden rendeleyip veriyordum hep ilk ek gıdaya geçtiğinde