berfbek Bebeğimle alışveriş yaparken çantamı düşüncesizce onun arabasına astım. Araba da devrildi bebeğimin emniyet kemeri bağlı olduğu halde içinden kayıp yere düştü. O gün hastaneye götürdük röntgen çekildi. Her şey normaldi. 3 gün sonra kafasında şişlik olduğunu farkettim ve tekrar doktora götürdüm. Ultrason çekildi deri altı kanama göründü. Daha sonra tomografi çekildi ufak bi kanama varmış. Düştü düşeli fışkırır tarzda kusma olmadı gözlerde kayma da olmadı. Önlem amaçlı yatış verdiler. Ne yapmalıyım çok kötüyüm
mamabear_ berfbek nasıl bileceksiniz ki suçlamayın kendinizi dikkatsiz davranmamışsınız aslında. Ben de yeni aldığımız kabin boy bebek arabasında benzer şey yaşamıştım. Çok hafif olduğu için tahmin edemedim allahtan daha asarken farkedip tuttum. Geçmiş olsun size de. Umarım hiçbir şey olmadan çıkarsınız hastaneden
atarepla Geçmiş olsun, sağlık durumunu bilmiyorum ama kendinizi suçluyorsunuz muhtemelen, lütfen suçlamayın, hepimiz yapıyoruz o çanta asmayı. Olacağı varmış bir daha dikkat edersiniz.
gulcem53 Çok geçmiş olsun Allahın izni ile atlatır korkmayın. Lokal bir kanama bu normaldir… tabii hastaneye yatırılması iyi olmuş sizin açınızdan evde hep acaba? diyecektiniz… Kaç aylıktı bebek?