arslan23 Oğlum iki aylık ilk ay 1.5 kilo aldı bu ay 400 gr kakada kan mukus var aşırı huzursuz diyet yapıyorum kan yok mukus var ve aşırı kaka yapıyordu o biraz azaldı sorum şu bebeğinizin kilosu düzeldi mi diyetlerden sonra
bsrnrern arslan23 benim bebeğim de alerjik suan 10 aylık bizde 4. Ayda kakada kan gördük yanlış hatırlamıyorsam o ay sadece 200 gr almıştı ama 4. Aya kadar her ay 1 er kilo almıştı. O aydan sonra da ben diyet yapmaya başladım normale döndü kilosu
yorgunanne46 arslan23 benim oğlum da alerjik. Dört buçuk aylık kilo alımı durdu. Sizde nasıl şu an ne tavsiye edersiniz
arslan23 bsrnrern neye alerjiniz var biz bulamadık henüz et süt yumurta tahin tavuk kestim hepsini ve kuruyemiş
arslan23 bsrnrern diyet yaptıktan sonra kakası düzeldi mi daha dpgrusu çok kaka yapar mıydı alerjik olduğunu ögrendiginiz zaman benimki günde en az 3-4 kez yapıyor dolduyor bezini çok sulu
bsrnrern arslan23 evet 4. Aya kadar çok yapardı sulu sulu diyetle düzeldi ama ek gıdaya geçince tam bi duzelme oldu