Sademm Oğlum 4. Ay aşısı olcak kizlar 2. Ayda ateş vs. Yaşamadık bu aşıda 2.ayin devamı acaba ters bişey olurmu? Sizde nasıl oldu 😇
MucizemGeldi3545 Sademm bizimde yarın var 4. ay asımız inşallah kolayca gecer, 2. ayda 38,5a cıkmıştı en fazla, umarım bu defa olmaz 🤗 cocuklar hiç hasta olmasın
deletedmom719 Sademm bizim 2 aylıkken çok ateş ve ağrı yapmıştı. 4. Ay aşısında hiç ateş ağrı yapmadı 😊
merve86 Sademm evet 2 aylık ve 4 aylık olmadı ama huzursuzluk oldu o gun 6 ay yapturcağız inş ozmb baklım olcak mı
Sademm MucizemGeldi3545 kesinlikle onlara hiç bişey olmasın👩👦insallah rahat geçer canım bizde bugün yaptırcaz
Sademm merve86 bu 4 ayı gözümde çok büyüttüm atak haftalariymis ya aşıdan sonra bı anda herşey değişecek gibi geliyo 🤷
FnurGokcan Sademm tahminlerini biz yaşadık canım,aşıyla birlikte tüm düzen alt üst oldu atak da üstüne eklendi 2 aydır uyku yok üstüne bir de dişler çıktı,yakında huniyle gezicem
merve86 Sademm yok sanmıyorum bizde olmadı hiç😊 o gün cok agladı ama aşıdan dolayı yoksa 4. ayımız cok rahat gecti siz kendinizi şartlamayın 😊
Elina3432 Canım bizdede 2.ay aşısında hiç birşey olmadı ama 4. ay aşısında ilk bir kaç saat birşey olmadı ama akşam ateşi birden yükseldi mutlaka calpol verin erken önlem
Sademm Elina3432 kuzenime hemşiresi aşıya getirmeden önce yarım çay kasigi calpol ver eve gidince de yarim verirsin hem ağrısını alır hem huzursuzluğun demiş ama bilemedim
Mervearas123 Sademm 4 aylık aşısı virüs aşısı mı diğer normal aşılardan mı bende gidicem 2 gün sonra bana bi şey denilmedi
Sademm merve86 ayy inşallah ya herkes 4. Aydan bezmiş durumda inşallah benim yavrumda sessizce atlatır bu atağı 🤲🏻