ellerimtombik1 zeynep1401 dut çayı kimyon çayı rezene çayı çokça su bolca su hurma tahin helvası Best tat damla ben bunları günlük kullandım
SedefKaya_ zeynep1401 İki çocuğum var Etrafımda okadar şey duydum bunu ye iç süt yapsın bol bol ye ye bol bol yemekle süt olmaz sadece sağlıksız kılo yapar tecrübe edındıgin tavsiye ettıgım tek şey bol bol su ve uyku süt yapar stres yapmayın yeşillik çok tüketin marul havuç roka su birde ceviz heleki incir çok güzel süt yapar kaynatıp hoşaf da yapabilirsiniz veya bademle sütle de kullanabilirsiniz tavsiye ederim
hepoyleolurzaten___ zeynep1401 dut kurusu dereotu rezene çayı bol bol su süt yapar özellikle rezene çok güzel süt yapıyor
zeynep1401 ellerimtombik1 dut çayını kuru dutlamı yapıyorsunuz Bir de kimyon çayını toz kimyonlami yapiyosunuz günün herhangi saati icilebilirmi
SedefKaya_ zeynep1401 kimyon her yemekte kullanabilirsiniz ozellıkle köfte veya çorbalarda hem süt için hemde gazı alıyor ama toz halinde kaynatıp süzgeçten geçirip içebilirsiniz çok faydalı
ellerimtombik1 zeynep1401 evet Kuru dut‘la yapıyorum kaynak suya kuru dut koyuyorum azıcık daha kaynatıp kapatıyorum demlenince içiyorum kimyon çayı aktar dan çekilmemiş kimyon da alabilirsiniz sarı olanla da yapabilirsiniz ben günde iki kupa İçiyordum içine rezene de koyarsanız daha çok işe yarar
ellerimtombik1 zeynep1401 evet Kuru dut‘la yapıyorum kaynak suya kuru dut koyuyorum azıcık daha kaynatıp kapatıyorum demlenince içiyorum kimyon çayı aktar dan çekilmemiş kimyon da alabilirsiniz sarı olanla da yapabilirsiniz ben günde iki kupa İçiyordum içine rezene de koyarsanız daha çok işe yarar
octaviablakee En en en önemlisi bol SU İÇMEK Onun dışında bulgur, dut kurusu, incir kurusu diye biliyorum
janemaryam Tahin, hurma ve ceviz 😊 Ceviz süt yapıyor mu ondan tam emin değilim ama sütü çok güzel yağlıyor onu deneyimledim 😊