ilkykyn34 Bebeğimin dişleri kararıyor alltan ama bugun üst dişlerin üstünde lekeler olduğunu gördüm bilgisi olan kan ilacı veriyorum normalde o yapıyor ama kararma gibi değil bu leke gibi
birprens_birprenses ilkykyn34 kan ilacını direk verince oluyor diyorlar genelde emiyorsa kendi sütünüzle karıştırıp emmiyorsa su ile karıştırıp verin ve sonrasında dişlerini silip fırçalayın ben o şekilde ilerliyorum çok şükür şu ana kadar leke ve kararma olmadı
ilkykyn34 birprens_birprenses hemen arkasından suda veriyorum aslında ama anlamadım biberonla falan içmiyor suyla karıştırıp versem olur mu acaba öyle kaşıkla versem
birprens_birprenses ilkykyn34 ek gıda dönemine geldiyse kaşığa azıcık su alıp üstüne ilacı damlatın ama kaşık demir olmasın ona dikkat edin
birprens_birprenses mamalika kafama göre o şekilde vermiyorum hemşirenin söylemesi üzerine o şekilde ilerliyorum 18 aylık oğlumu da yaşına kadar o şekilde verdim bir sıkıntı olmadı
ilkykyn34 mamalika bende öyle duymuştum ama başka yerde anne sütü etkilemiyormuş öyle bişey de var bilemedim
ilkykyn34 birprens_birprenses denerim öyle de olmazsa yaa dişleri şimdiden mahvoldu zavallımın geçer inşallah
mamalika birprens_birprenses tabi nasıl biliyorsanız öyle yapacaksınız. Bana doktorumuz arada en az yarım saat olsun demişti.