kaymakliekmekkadayifi Kızlar bebeğim ne biberon ne emzik tutmuyo şu an 3 aylık ve ben bayram bitişi işe başlayacağım bana biberon önerin lütfen mutlaka tutar dediğiniz var mı lansinoh nuk ve chicco arasında kaldım aslında ama sizler ne önerirsiniz
alya2003 kaymakliekmekkadayifi ben lansinoh kullanıyorum memnunum tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama benim bebeğim de emzik tutmuyor çok çabaladım ama yok tutmayınca tutmuyorlar
aslhnkrts kaymakliekmekkadayifi kızım asla emzik tutmadı bi çok emzik denemiştim . Biberonu lansinoh bi sıkıntı yaşamadık doğduğundan beri onu kullanıyorum 15 aylık şuan . İnternette bibs muadili emzik varmış onu tutuyo çocuklar diuolar bi arkadaşımın bebeği onu tuttu sadece ona bakabilirsiniz
KendiEvimdeDeplasmandayim Doğmadan avent almıştım tutmadı. Lansinoh aldım onu tuttu. Bebekten bebeğe değişiyor bence denemeniz lazım
oylesinebiri__ kaymakliekmekkadayifi doğduğundan beri Chicco kullanıyoruz 8 buçuk aylık hala kullanıyoruz
hln81 bebegim emzik asla tutmadi ki emmedi da asla ve beslenme reddi var biz birtek comotomo biberonu kullandk kullaniyoruz komple silikon oldugu icin bebegimi en az bu rahatsz etti hemde biz biberonu sıkarak beslenmesini destekledik 😬