babyyboy25 Bir sıkıntı olur mu acaba enfeksiyon vs ile ilgili gerçekten çok tedirginim artık hiç birşeye temizliğine vs güven olmuyor risklimidir ne düşünüyorsunuz ? Havuz deniz mayo vs önerileriniz nedir acaba mutlaka almam ve yapmam gerekenler?
momas babyyboy25 havuza sokmayın mikrop kapar. Biz şişme havuz aldık içini deniz suyuyla doldurduk yanımızda oyandı 8.5 aylıktı
momas babyyboy25 ayrıca uzun kollu tulum mayo aldım tabi ki güneş kremi de almak lazım her sudan çıkınca yeniledim(siveno aldım) şapka da 2 tane almıştım
bizdejantikizlardik babyyboy25 Ben kendim bile havuza girmiyorum hiç hijyenik gelmiyor bana ama siz bilirsiniz tabi
yavrukurt_ babyyboy25 ben 1 yaşından önce havuza sokmadım sadece deniz. Şu an 1.5 yaşında yine havuza sokmayı düşünmüyorum ve sadece deniz. Özellikle çocuk havuzları bana çok hijyenik gelmiyor.
damlaozzz babyyboy25 Havuza sokmayın çok tehlikeli zamanında bende havuzdan mikrop kapmışım bende o yüzden bebeğimide sokmayacağım doktorda önermedi zaten en güzeli deniz
tugces09 babyyboy25 yüzme havuzlarının denetimini yapan bir sağlıkçı olarak kendimde görmem bebeğimi de sokmam açıkçası.