1gebeshanim Bizim ilk babalar günümüz oluyor inşallah. Ne hediye alsam bilemiyorum. Anneler gününde güneş gözlüğü aldı götürdü beğendiğimi aldım ama bayadır almayı planlıyorduk. Ben ne alsam bilemiyorum. Aslında pek bişeye ihtiyacı yok ama atlamak istemiyorum ilk sonuçta. Siz neler alacaksınız fikir olsun birbirimize 😇
patlakprezervatif 1gebeshanim geçen sene babalar gününde hamileydim. Bebeğimin ultrason resminin altına ağzından mektup yazıp çerçeveletmiştim. Bu sene ne yapacağımı ben de bilemiyorum
Marfa_marfusha 1gebeshanim kendimi vermişim zaten ben ona bir ömürlük yeterim😅🥰 şaka bir yana benim eşim böyle günleri kutlamadığı için bende onunkini kutlamayacağım😉
myavocado 1gebeshanim ay fikirleşelim ya ben de kararsızım, anneler gününde bebeğimin ismi yazılı altın kolye aldı eşim, istediğim birseydi. Fazla bütçem de yok ama anlamlı bir şey olsun istiyorum, çok klasik ama aklımda baba oğul tişörtü var 🤔
aslhnkrts 1gebeshanim bi eşofman altı alıcam bide sevdiği kekten yapıcam 😂 hediyenin üstüne kızımın adına not yazıcam 💕 bizim ikinci babalar günü ama bu sene daha anlamlı onun için baba demeye başladığı için