gzdeylcn Kızım 19 aylık rota virüsü geçirdi bitti sandık şuan ateşi çıktı sabah 7 gibi dolven verdim şimdi paranox fitil verdim bir şey olur mu telaştan ne yapacağımı şaşırdım sürekli doktorlardayız
Yesillimon gzdeylcn Ateşe çok müdahale etmeyin eğer 37 iken birden 38 39 oluyorsa o zaman müdahale edin ama yavaş yavaş yükseliyorsa sürekli ateş düşürücü fitil verme bırak vücudu savaşsın biraz üzerini ince olsun arada ılık duş aldır
gzdeylcn mamacitaa_ teşekkür ederim ateşi çıkmasın ne olursa olsun istiyorum havale geçmişiz olduğu için korkum
TunaGoktug gzdeylcn 37.5 ‘u geçerse ılık duş yaptırın ateş düşürücü zaten doktor söylemiştir kaç saat arayla vereceğinizi . Bizim de yüksek ateş sonrası nöbet geçmişmiz var ben de çok korkarım ama rahat olmaya çalışın
busraahmett Bizdede durum aynı geçmeyen virüs ve inatçı ateş 3 defa 40ı gördük en son fitil verdi doktor dolvenle asla inmiyor
Yesillimon Karanirem Siz daha garipsiniz ama yine de siz bilirsiniz ateş neden çıkar sebebi ne araştırırsanız anlarsınız
Karanirem Yesillimon ateşli hastalığın bir cok sebep olduğu reaksiyon var farkındasınızdır umarım biz ateşleniyoruz da gözlerimizi acamıyoruz halimiz gidiyor bebek daha farkındasınızdır umarım