Öncelikle herkese merhaba güzel anneler. İlk çocuğum olması sebebiyle pek bilgiye sahip değilim bu süreçlerden ve deneyime sahip annelerden bilgi ve yardım almak için bu postu açmak istedim. konuya gel dıcek olursanız Bebeğim 11,5aylik sevdiği yiyecekleei örneğin yoğurt patates püresi vs yemek ayrımı etmeksizin yerdi. Ama ne olduysa bu 1aydır hemen hemen yediği yemekleri de öncelikle ağzın atıp (büyük parça atıyosun diyenler olacak onu da denedim verdiğim parçanın miktarını da azaltmaya rağmen ağzına aldıktan sonra diliyle bir zaman sonra çıkarıyo) bunu da sık sık yapmaya basladi. Pilav bulgur kıyma vs hiçbir şekilde bir şey yediremez oldum ancak çorbaları içine ekmek doğmasa da doğramasam da ye dire biliyorum ancak 4 veya 5 kaşık oluyor. Nerde hata yaptığımı henüz anlayamadım veya gelişiminden kaynaklanan ek gıda reddini henuz anlayamadım bu durumla ilgili deneyim yaşayan veya bana şunu yaparsan saha iyi olur dediğiniz bir sey var mı (sabah kahvaltısında da genelde pankek yoğunlukta yiyo. Tarhan ali yumurta veya diğer yumurta çeşitlerini pek yemiyo)