Aria4 Dmta 1 ayda 30 bin civarı gelecek sanırım bence iyi yapmışsınız en azından garanti altın tam bozdurmanız gereken zamanda düşüşte olabilirdi böyle yerinde saymamış oldu
Dmta 2prensesimvarcanim bir araç almayı düşünüyorum bunun için yaptım her an çekeyim diye canım ama ikilemdeyim
bsrakurt bizimde bir miktar paramız vardı eşimle dusunduk faize koysak mi diye sonra vazgeçtik yaramaz günah diye altın hesabına atmıştık böyle de günah sayılır gerçi de ne yapalım başka türlü gelecek yok bir yerden😅
2prensesimvarcanim Dmta o zmn mantıklı oluyor günü birlik risksiz yatırım oluyor her an kullancaksanz
Dmta Aria4 yok yok 800 lira veriyor günlük faizi evet en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim bakalım
Aria4 Dmta aylık hesaplamışım pardon ama günlük altında değişmezdi bence garantisi yok yine iyi yapmışsınız 😂
Lolik Dmta dini hassasiyetiniz nedir bilmiyorum ama faizden gelen paranın hayırlı ve bereketli olduğunu görmedim
BuzluKahve Dmta Eğer kısa süre içerisinde çekecekseniz mantıklı çünkü altında makas aralığından da kaybedersiniz