Umut_Aslan Merhaba hanımlar Örümcek kaç ayda başlamalı ? Bebeğim 5 ay 8 günlük anneler artık örümceğe koymam gerektiğini söylüyorlar henüz dr a gitmedim sizlerin tavsiyeleri nedir?
[silindi] Umut_Aslan Koymak zorunda değilsiniz. Yarar zarar doktor önerisi günlük kullanım süresi vs tüm bunları değerlendirip 6 aydan sonra kararınıza göre kullanabilirsiniz.
Ahmetsmom Umut_Aslan kaba motor gelişimini yavaşlatiyor tavsiye edilmiyor sağlık açısından aymen balıkçıyı instagramdan takip edebilirsiniz
Yegino Umut_Aslan doktorumuz, ne zaman kendisi oturmaya başladı kafasını tutabildi o zaman kullanabilirsin demişti bide biraz uzun bebeğim bacakları uzun yük bindirmeyin şimdi boşuna dedi
Oykuu_bebekk Aydan önce doğru bulunmuyor bizde 8 aylıkken alacağız kızım çok hareketli korkuyorum da aslında bakalım 😑
Elifkrt27 Umut_Aslan hiç başlanmamalı örümcek gelişimini yavaşlatıyor ve çocuğun gelişim sırasını bozduğu iÇin yürümesini geciktiriyor ben koymadım 7 aylıkken tutunarak yürümeye başladı şimdi de 9 aylık ayakta desteksiz duruyor