buseatabay Bugün 2. Ay aşısı yaptık ve aşırı ağlıyor kızarıyor göz yaşları akıyor. Kolu da şişmiş ne yaptınız? Kol şişmesi ne zaman geçti, yapacağım bişey var mı
anneyimmmben buseatabay yok ellemeyin kendi geçecektir zamanla iz aşısı oldugu için öyle. Agrısı içinde Bir çay kaşığı calpol verebilirsin rahatlar
user33 buseatabay calpol verin isterseniz ağrısı varsa hafifletir sadece ateş dusurucu değil aynı zamanda ağrı kesici demişti hemşire 3 saate bir verebilirsiniz demişti geçmiş olsun temiz hava aldırın bide belki iyi gelir balkona çıkarın üstünü sarıp
aadennn Çarşamba günü olucak kızımda korkuyorum ya huysuzluk ağrı meme reddi yapıyor inşallah bundada aynı şeyleri yasamam 2. Kızım bu aşıdan sonra meme reddi yaşadı ne yaptıysam. Asla emmedi
buseatabay aadennn 3 aşı birden ağır mı geldi anlamadım,çok zordu böyle olacağını bilsem yaptırmazdım zaten kararsız kalmıştım. İnşallah kolay geçer
bekt55_ buseatabay bizim hiç bı aşı yan etkisi olmadı ateş huzursuzluk gibi 4 aylık bı tek aşıdan sonra Burun tıkanıklığı yaşadık o kadar ama menenjit aşısı bize mahvetti çok zor geçirdik
aadennn buseatabay eskidende öyleydi yeni sistemde öyle sanırım 1 kol 2 bacak 2 ve 4 Ay asilari biraz sıkıntılı