havvamiray06 Kızlar biz eşimle korunuyoruz geri Çekilme 5 ay önce dopum yaptım ve 2 ayında adet olmaya başladım ve 15 21 gibi arası oldum ama bu sefer hala olmadım çok korkuyorum
kelebegiminannesiyim havvamiray06 Geri çekilme çok riskli canım. Üstelik bebeğin daha çok küçük. İkinciyi istemiyorsan farklı bir korunma yöntemi tercih etmelisiniz.
Bir-prens-annesiii havvamiray06 arkadaşımın bebeği 1 yaşında ve spiralden korktuğu için prezervatifle korunuyormuş ve şuan ikinciye hamile hiçbir korunma yöntemi tam güvenilir değilken sadece geri çekilmeyle korunmanız ilginç
aysebb Hry-ayhn26 Geri çekilme çok riskli lütfen korunun. Burda günlerdir o şekilde hamile kalanlar post açıyor. Onun dışında emzirdiğiniz sürece 2 yıla kadar düzensizlik normal
gizem6767 Kızlar bu ay adet olmadım bayram yaklaşıyor inş o zaman olmam 13 aylık kızım var emzırıyorum hamıle kalma şansım sıfır gelmeden önce olmuştum 1 aydır burdayım anneme geldim olmayıncada sıtres yapiyorum
denizkizi_ havvamiray06 ya 28 Nisan da adet oldum 4 mayısta abdest almıştım bittiği tarihi mi hesap alsam stres oluyorum olamadığım için
denizkizi_ havvamiray06 bende doğum yaptım 4. Ay da adet oldum yani 28 nisanda oldum şuan olmadım dün test yaptım kafama takıldı korkuyorum😅😅😅😅 of düzensizlik galiba
eymen_oyku denizkizi_ merhaba adetin ilk günü hesaba alınır ve oldunuz mu acaba 70 günlük bebeğim var hiç adet görmedim daha bende korkuyorum