Gulsm2516 Merhaba arkadaşlar biz seneye eşimle umreye gitmeye niyetimiz var kızım 2 yaşında olacak kayınvalidemler götürme biz bakarız dediler bu şekilde kafam hiç rahat değil napcağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız
Gizmokzilla Gulsm2516 imkanınız varsa götürün. Şahsen ben Rabbim korusun tabi oğlumdan o kadar süre ayrı kalmak istemem. Hem o da görsün o mübarek toprakları 🫶🏻
bebisinannesi1 Gulsm2516 Allah nasip ederse Ekim ayında bizde ggideceğiz bebeğim 2 buçuk yaşında oluyor ben bırakmaya karar verdim çünkü 10 günlük bir program 1 hafta Mekke 3 gün Medine şekilde eğer 10günden fazla olsaydı kesin götürecektim. Sizin kaç gün karar verdiniz mi?
nanelimon1 Gulsm2516 bence götürün arkadaşım 40 günlük bebeğiyle gitmişti. Hastalık konusunda bir şey diyemem
Gulsm2516 bebisinannesi1 20 gün 11 yaşında oğlumuda götürcezde kızımı nasıl bırakcam hiç bilmiyorum götürürsem ya hastam olursa diye de korkuyorum çünkü ben 2 sene önce gittiğimde çok hasta olmuştum
bebisinannesi1 Gulsm2516 benim ilk umrem olacak nasipse o yüzden farklı bir fikir öneremiyorum maalesef
avkatanne ben, annem ve 3 aylık kardeşim beraber gitmiştik seneler evvel. babam da yoktu iş sebebiyle. Allah kolaylığını veriyor bence bırakma yanında götür. Allah kabul etsin şimdiden 🙏🏻