[silindi] Güüü naaaay dıııın🌺 Kahvaltı da neler hazırlıyorsunuz neler yediriyorsunuz fikir verir misiniz😊 Her gün aynı şeyler vermek istemiyorum ama aklıma bişey gelmedi bugün neler yapacaksınız. 9-10 ay bebekler için özellikle.
Nghnemrh [silindi] karışım veriyordum artık tek tek veriyorum, biraz peynir az zeytin, yediği kadar yiyor
deletedmom763 [silindi] kaşarlı yumurtalı tereyağına omlet yapıyorum yanına muz da veriyorum... bazen bulamaç cevizli peynirli yumurtalı meyveli.. acelemiz varsa kaşık maması ve yumurta veriyorum.. bazen patates buğulama yapıyorum yanında peynir veriyorum bu şekilde ☺️ 9 buçuk aylığız
Nghnemrh Ben omlet , tam bugday unlu krep yapıyorum, menemen veriyorum, yumurtayı rafadan yapıp yediriyorum Bazende
[silindi] Nghnemrh bizde karışımdan bu ay normal kahvaltıya geçiyoruz bazı günler yiyor bazı günler hepsi çöp. İştahsız bir bebek olduğu için biraz sorunluyuz 😊
Evlatttttt Hanımlar yumurtasız ne gibi önerileriniz var öğrene bilirmiyim kızımın alerjisi var öyle karışık yemegide sevmiyo hersabah ne yapsam artık diye şaşırıyorum
[silindi] Evlatttttt Yumurtasız sütsüz pankek yapabilirsiniz. Bi kaç yerde tarif görmüştüm. alerjik bebekler için gün kurusu kayısı-labne-zeytin-çavdarlı ekmek vs şeklinde genelde menüler oluyor sanırım
Janset2105 Benim oğlum şuan 1 yaşında biz ne yiyorsak hepsini yiyor 10.11 aylık gibi başladık aynı şeyleri yedirmeye. Bulamaç tarzı şeyleri pek sevmedi yemedi. Peynir çok güzel yiyor zeytin yumurta hem yağda hem haşlama patates kızartması ekmeği reçele pekmeze batırıp veriyorum bu şekilde herşeyi yiyor bi menemeni pek sevemedi 🤔
[silindi] Janset2105 Yedirmek için savaşlar verdiğim için bu aya kadar bulamaçla ilerledik az yiyordu ve her çeşitten yeterli tüketmiyordu eksik kalıyordu. Doktorumuzla bu ay sofraya dahil olması konusunda hemfikirdik. Arada Peynir omlet salatalık vs gibi hazırlıyorum bazen ama dediğim gibi yemeyebiliyor bazısını ayırıyor. Seçiyor vs. Sabahları kitleniyorum n’apsam ne yer diye 🤷🏻♀️