hafsa19407_ 5 ay 9 günlük çocuğum ilk 3 gün patates kabak patates yedik, sonra muz elma armut yedik ama başka neler verebilirim tadım olaraktan. İlk çocuğum endişeleniyorum
Mikisss hafsa19407_ 5 ay 17 günlük tadim tapar yapaz kabız oluyor sizdede oldumu?brokoli avakado.ve ya palates havuç birlikde píşirín.
sydaglsen hafsa19407_ havuç brokoli karnabahar kapya biber sonra ikileyin sonrada üçla karışımlarla artırın seçenekleri yoğurt?
0yasemin123 hafsa19407_ ana ürünleri vermişsiniz zaten elma armut ve havuç karıştırıp meyve püresi yapın kabak havuç karıştırıp çorba yapın içerisine doyurucu olması için irmik atabilirsiniz ben öyle yaptım benimde ilk bebeğim şuan 1 yaşında belli başlı sebze meyveleri verdim zararı olmayınca onları karıştırıp püre yaparak verdim yoğurt yapın inek sütünden içerisine pekmez koyun
0yasemin123 hafsa19407_ avokado verebilirsiniz ezip 1 yaşına kadar yumurta beyazı alerjik açıdan verilmiyor ben vermedim ilk üç gün yumurta sarısını hafif sulandırıp verdim yaklaşık 2 çay kaşığı kadar
ecekrk Mikisss zeytinyağı verdiniz mi çok işe yarıyor kabızlığı gideriyor ben bir çay kaşığı kadar içiriyorum
mamado sydaglsen karıştırarak vermeyi uygun bulmuyorlar genelde tatlar karışmasın diye, aklınızda bulunsun. Başlarda Meyve verince de sebze yemiyorlar diye bir şey var o yüzden 3 sebze 1 meyve gibi gidebilirsiniz.
sydaglsen mamado tüm ürünleri tattırdıktan sonra ben karıştırarak verdim doktorum öyle yapmamı söylemişti
balyanakannesi_ hafsa19407_ yoğurt deneyin ardından labne kefir karnabahar brokoli tatlı patates avokado ceviz cevizi denedikten sonra avokado muz karıştırıp ceviz rendeleyebilirsiniz üstüne hurma özü deneyebilirsiniz bu karışıma eklersiniz irmikli mama yapabilirsiniz meyvelerle çeşitlendirerek denediğiniz sebzelerden karıştırıp çorba yapabilirsiniz.
Hry-ayhn26 3 gün kurali ile önce süt ürünleri sonra sebze en son meyve verin sebzeleri haşlayıp yedirebilirsiniz ama muzla patates de zeytinyağı kullanın bide çilek bal şeker patlıcan 1 yaş öncesi önerilmiyor
hafsa19407_ Hry-ayhn26 bana doktorum önce sebze dedi bende önce sebze sonra meyve kullandım bugün yoğurt yapacam üç gün deneyecem