aysemyaman İlaç tedavisi gördüğüm için mama veriyorum aptamil başlandı hastanede 50 günlük olduk ama asırı gazlı maflor veriyorum kimyon demliuorum gazını cıkardığı halde bitmiyo sancısı sürekli ağlıyo kıvranıyo aptamil gaz yaparmı acaba
pimpiriklianne43 aysemyaman evet aptamil bize çok gaz yaptı hipp organik combiotic kullanıyoruz aptamil comfomil sma comfort bebelac gold hepsini denedik hipp de kaldik
Yusufagahinannesi aysemyaman momys bliss gripe water öneririm. Ben her şeyi denemiştim bi tek bu çözüm oldu
pittikmantari_ aysemyaman doktora gittiniz mi alerji olabilir mi çocukta benim de öyleydi mesela asla bitmek bilmiyordu süt alerjisi çıktı mamayı değiştirdim neler yaptım
pittikmantari_ aysemyaman valla bende aynı şeyi düşünüyorum kabız gibi ıkınıyordu ama kabız değil gaz çıkaramıyodu ağlıyor sürekli karnı gurul guruldu ses geliyordu uyutuyodum tam karım guruşdamasına ayağını çeke çeke geri uyanıyodu şimdi doktora gittik kakasından örnek aldı dedi bağırsak florası kötü alerji varmış süt ürünlerine ben yemicem işte süt ürünü bide mamayı reçeteliylrlar devlet karşılıuor onu içiriyosun diye biliyorum sizde belirtiler var mı böyle
esraa_20 aysemyaman alerji varsa eğer reçeteli mama veriyorlar eczaneden direk alıyorsunuz ücretsiz bir şekilde bazılarında azda olsa ücret çıkıyor diye biliyorum ayrıyeten
aysemyaman pittikmantari_ kucamda uyuyo yerine koyuyorum çığlık kıyamat büzüşüyo kabız değil ama masaj yaparak kaka cıkıyo
0yasemin123 aysemyaman Aptamil çok gaz yapar bide erkek cocuguysa daha gazlı olur benim oğlum bildiğin gazdan morarmıştı daha sonra Bebelac Gold kullanmaya başladık aynı zamanda sab simplex gaz damlası üzerine başka damla tanımam müthiş etkisi var deneyin
pittikmantari_ aysemyaman evet bende de öyleydi biraz gözlem yapın mamadan sonra mı çpk huzursuz emmeden mi kulak arkalarına felan bakın mesela döküntü var mı
aysemyaman pittikmantari_ kulaklarında bişiy yok kafasında kaşinda konak vardı temizledim bugun dr gidip test vericez dr uygun görürse
hurreminruhu aysemyaman aptamili bırakıp hippe geçin. Kimyon vermeyin. Sab simplex+bifidrop çözer. Ne kadar çmzülürse çözülsün gaz 3 ay bitmeden bitmez. Allah yardımcınız olsun.
barankus aysemyaman koligin pik yaptigi haftadasiniz ama aptamil cok gaz yapiyor conformil bile gaz yapti benim bebegimde.ilk mamamiz hipp combiotik di onda kabizlik basladi sonra bebelac golda gectik cok iyi geldi sab simplex gaz damlasiyla birlikte bebelac gold ikisine gectigimden beri kolik krizlerimiz bitti diyebilirim.suan 3 ay 10 gun yaklasik 1 aydir kolik krizimiz yok.
aysemyaman Alerjik değilmiş cok şükür alerji cok zor 5 yaşımda kızımın kimyasala karsı aşerjisi var mamayı severek içtiği için değişmedi mama reddi olur busefer dedi farklı bi damla verdi zamanla azalıcak dedi inşallah azalır
aysemyaman Mamayı kendi bırakmak isterse değişicem ama kızım 4 aylıkken reddedmişti aptamili sma geçmiştik