hollylolly Merhaba kızlar emzirirken dolgu yaptıran var mı dudak vs? Lohusayım 40 çıkınca yaptırmak istiyorum kimi doktor sorun yok diyor kimi yapmasak daha iyi diyor. Yaptıran var mı bir de doktor öneriniz olur mu
hollylolly Layddiana ikiye ayrılmışlar bi kısmı vucutta bu madde zaten var hiçbi sorun yok diyor diğerleri riske atmayalım diyor ama yaptırmak istiyorum 1 gün emzirmem zaten meme mama gidiyoruz o şekilde düşünmüştüm
Layddiana hollylolly valla saç boyamasına da bir şey diyorlar ben 3 aylıkken dipten açtırdım çünkü kızıl akmıştı 1 sene boyatmadım çingene gibi duruyordum şimdi üzerinden 5 ay geçti platine dönücem saçım da baya döküldü kalmadı ama kötü renkle yaşayamam en azından sarı saç kamufle ediyor sanki kelleşmeyi öyle düşünüyorum
hollylolly Layddiana ben de hamileyken boyattım yeni doğum yaptım komple açtırdım ilk sütümü sağdım vermedim zaten doktorumda yaptırabilirsin demişti. Her konuda ayrılıyorlar dolgunun falanda bi zararı yok diyen çok ki bence de bir şey olmaz ama işte yine de düşündürüyor
hollylolly busrasil2019 sütü öncesinde sağıp bırakmanın kötü bir tarafı mı var? Çocuğu aç bırakıp yaptıracağım demedim😅