ebruarasmom Bebeğinize ne zaman emzik vermeye başladınız? 26 günlük ağlıyor emziği verince susuyor vererek yanlış mı yaptım acaba ? 🤔
aslhnkrts ebruarasmom benim kızıma hastanede doğar doğmaz verdiler ama asla tutmadı hep memede durdu tutsa işim kolaylaşırdı
3kedili2bebekli ebruarasmom her ne kadar su an biraktirmaya çalışsam da gerçekten müthiş bir buluş çok rahat ediyordum
forumgurmesi Neden yanlış olsun doğru kullanılırsa doktorlar bile öneriyor. 3 aylıkken verdim 15 aylıkken bıraktırdım. Sadece uykuya geçişte ve kriz anlarında verin ama sürekli sürekli vermeyin.
ebruarasmom forumgurmesi Evet şuan baya ağladı emziği verdim sustu uyku mooduna geçti daha 26 günlük acaba erken mi dedim
ebruarasmom 3kedili2bebekli Emmede bir sıkıntı olmadı demi göğsünüzü tutmada felan beni bu korkutuyor
hepyerdeyizz ebruarasmom Aç olsa zaten emzigide almaz ögurur atar. Boşver sen bebekler bazen emzikle rahatlıyor hata çoğu zaman bebek senin bebeğin ne istersen onu yap zararlı değil ama sureklide ağzında olmasın keyfi yerindeyse vermene gerek yok Eğer sikintiliysa verirsin rahatlae doğduğu an verdim daha dogumhaneden cikmadan hata bı doktor kızdı bende evde siz bakacaksaniz vermem dedim sesi kesildi 😂😂
aslhnkrts ebruarasmom çevremde kim varsa tuttu ve herkes rahat etti emzik büyük kolaylık ya . Aç olduğundan değil aslında ama anlamıyorlar işte
lAmMelodi ebruarasmom Yoktu 5 ayda red oldu oda sütümü sevmedi içmedi adet oldukdan sonra sütün tadı degisti sanırım🥲
kubra00k Benim oğlanda öyleydi emziği verince susardı.. 14 aylıkken emziği garipsedi, eline aldı birgün baktı inceledi bu ne ya neden ağzımda bu der gibi yere attı dahada almadı😀
hepyerdeyizz kubra00k haha benim oglanda öyle yaptı büyük olan 😂😂emmeyi bıraktığı gün emzigide tuuu dedi zndn 9 aylikti
ebruarasmom kubra00k 😂😂😂 benimkisi de şuan gayet iyi çekiyor hatta göğsümü bile öyle çekmiyor şaşırdım açıkçası
dilan0405fatih Hastanede görümcem verdi sonra hiç tutmaz diye şimdi herşeyi red ediyor acaba emzikten mi bilmiyorum ama emziği verince direk alıyor 2 aydır uğraşıyorum
fdn25 ebruarasmom yok neden yanlış yapasınız ki bende 19 günlükken verdim vermek zorunda kaldım tek başımaydım yardım eden kimse olmayınca sakinleşsin diye veriyordum ama benim bebeğim hiçbir zaman bağımlı olmadı emziğe şuanda tam üç aylık oldu bi süredir de almıyor emziği zaten