Aptamil prosyneo mamanın tadı bebeklere acı geliyor diye biliyorum, her ne kadar severek içen bebek olsa da. Benim bebeğim aptamil pronutra içerken kakasını çok rahat yapıyordu. Bebelac gold mamada da bildiğim kadarıyla pro ve prebiyotikler var, o mamayı kullanan birçok anne gaz ve kabızlık konusunda memnun. Öte yandan memnun olmayan birçok anne de var, bebek ve bünyesi seçiyor işte hep aynı yere varıyoruz. Ben şu an anne sütüne ek olarak golden goat kullanıyorum. Kabızlık sorunu olmadı ama ben sabah üç damla akşam üç damla olacak şekilde mamasına nbl probiyotik damla ekliyorum. Bu şekilde kakasını çok güzel yapıyor benim bebeğim. Baştan beri kabızlık sorunı yoktu ama ilave mama vermeye başlayınca ne olur ne olmaz diye doktorumuzun daha önce gaz için verdiği o damlayı kullandım. Pronutra içerken daha güzel kaka yapıyordu ama günde iki kez falan. Golden goatla bire düştü günde. Bazen gün aşırı yapıyor. Siz de doktorunuza danışarak nbl damla kullanabilirsiniz belki. En azından kendi deneyimim belki size fikir olur diye paylaşmak istedim. Çok geçmiş olsun 🌸