Berilsare Bebeğine lavman yapılıp sonrasında ertesi gün mesela mukuslu Sümüklü kaka Özellikle kılcgibi ip gibi küçük kan gören oldu mu😞😞
Eylulasell Berilsare görmedim ama bu belirtiler süt alerjisi gibi duruyor yada ek gıda geçtiysen bugun verdiğin bişey alerjisi var
Mom567 Berilsare maalesef süt alerjisi olabilir canım biz 5 aylığız yeni öğrendik alerji olduğunu kakasında kan gördüm
Semihaa Berilsare Bana doktorum sormuştu kakasında kan var mı yada mukuslu geliyor mu diye öyle olunca alerji oluyormuş hatta kakasına test yapalım belki gizli kan vardır demişti
ikraalin Berilsare buyuk ihtimal lavman yapilirken tahris olmus makatta catlak olabilir anlattiginiz kan sekli catlak sonrasi gelen kana benziyor ama takip edin eger devamli mukuslu ve kanli kaka yaparsa sut alerjisindendir diyet yapmaniz gerekecektir
Mom567 Berilsare yeni oluştu şimdiye kadar yoktu dün peynir yedim çikolata yedim akşam gene kan gelmiş bu sefer daha belli daha da yemem zaten
Berilsare Mom567 doktora gittiniz mi peki ? Herhangi bisey yaptın mi emzirmeye korkuyorum bişey olmaz değil mi ?
HilalKaan Berilsare Lavman popoyu cok zorlayan bisey ıkınmistir zaten bebegin. Ertesi gunu kanli gelmesi cok normal. Doktoruna sor yinede ama alerji olsa lavman sonrasi olmaz di zaten kac kere yapildi kizima hepte kan gördüm biseye alerjisi yoktu yani. Bakma kimseye sen normal
Berilsare HilalKaan ay içimi ferahlattın hiç yatamadım gece gerçekten baya köyü oldum kafaya takmaktan peki lavman sonrası mukuslu kaka da olmusmuydu mesela dün sabah oldu ama suan dağa görmedim mukus ve kan takip ediyorum bakacam
HilalKaan Berilsare korkma bisey olmz ya emzir cocugunu bakma kimseye sen allah askina ya. Burda herseyi herkes abartiyo bosversene. Benim bebegimdede gelmisti zorlamaktan diyorum ya . 1 kerelik zaten korkulcak bisey yok zorlamistir nasil kendini kiyamam ondan iste. Uzulme takilma bisey yok
Berilsare Mom567 ya diyorlar ki hazır kek bisküvi onlarda da süt var siye yasak gerçekten derecesi o kadar mi çok eee anneler ölsğn madem ne yesin yazık